Chrome Pointer

Liten input

Hej fina ni! Jag ser här från mobilen (jag är ju borta och jobbar - hemma pä måndag!) att det kommer in lite frågor och trots att jag har svarat på några undrar jag om jag inte missförstår er ibland.
Som många av er vet har jag Aspergers syndrom och en del av det innefattar att man ibland tar saker väldigt bokstavligt. Jag har märkt att jag har haft lite extra problem med det under de sista veckorna - jag ser inte riktigt meningen med de frågor jag får utan jag ser dem ord för ord och jag tror det blir fel ibland. Om ni tycker att ni har fått ett svar på något som kanske inte riktigt stämmer överens med er fråga så kan ni gärna fråga igen och försöka omformulera er lite så kan jag försöka svara på nytt. Det eviga problemet med att leva med ett handikapp vet ni!

I övrigt måste jag kasta ut ett kollektivt tack - jag har fått många fina kommentarer på sistone men jag är riktigt dålig på att svara på dem, det är just frågorna jag verkligen försöker svara på. Men ni fortsätter kommentera och jag vill bara att ni ska veta hur glad man blir över att läsa både tankar, funderingar och komplimanger. Tack för att ni lyser upp mitt bloggande!






Dextra Nightstorm

Hejsan! Jag håller på med en undersökning & tänkte sammanställa lite sso-bloggstatistik & jag hoppas att du kommer vilja vara med & hjälpa till & svara på några frågor;

Hur många unika besök får du ungefär om dagen?
Hur många sidvisningar får du ungefär dagligen?
Hur många blogginlägg skriver du ungefär om dagen?

För att räkna ihop det är det bara att du tar och plussar ihop t.ex. alla blogginlägg du gjort den senaste veckan och delar med 7, det kommer vara ditt svar. Använd samma formel för allt annat också så får du svaren.

Tack så jättemycket & hoppas att du kommer vilja medverka!
//Dextra Nightstorm//Emilie

Svar: (Förlåt, men det är nästan så att man blir lite snopen då man är helt färdig med sin gymnasieutbildning och får instruktioner för att räkna ut medelvärde - antar att det här är något slags massutskick?)
Du får gärna berätta mer om din undersökning innan något annat :)
Esmeralda Silverforce

Dextra Nightstorm

Självfallet är det ett massutskick,. tänker inte skriva massa personliga meddelanden meddelanden när de komemr innehålla samma sak.

Jag känner inte dig, men hellre förklarar jag än utgå ifrån att alla förstår. Det blir väldigt mycket lättare så.

Vill du inte vara med i listan så är det självfallet inte tvunget. Det var bara ett erbjudande :)

Ha en bra dag!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.