Chrome Pointer

Lite besviken på Live-chatten

   SSO hade ju en Live-chatt med Tobbe Larsson nu på kvällen och jag var redo direkt med en fråga som skickades ca 5 minuter efter att chatten öppnats - sen satt jag i 55 minuter och väntade på svar. Jag hade verkligen sett fram emot ett svar på frågan eftersom det hade hjälpt mig i min nuvarande ridning så det var himla surt... då man väl fick chansen att fråga ett proffs på hästars beteende! Men inte mycket att göra åt, I guess.
 
   Jag var inte ute efter att vinna biljetter till SIHS, för jag ska redan gå två dagar. Dels på torsdagen, vilket har varit planerat sedan i somras; då går jag med mitt kompisgäng. Sen fick jag erbjudande för bara några dagar sedan om att gå med bästa Siri söndagen lördagen (hej, jag har aldrig någonsin koll på varken datum eller dagar haha), vilket man inte kunde tacka nej till! Jag kommer alltså vara där under två dagar och jag kommer ju lätt gå till SSO's monter. Jag är väldigt feg av mig men vid det här laget har jag träffat alla Game Masters IRL (jag tror iaf att det är alla...?) så nu kommer jag inte vara lika nervös över att komma fram och säga hej, haha...
 
   Nejmen okej, som slutgiltig punchline - Ska ni på SIHS och vilka dagar ska ni gå?






Rose Greenhill

Lördag och söndag - ska bli grymt kul! :D

Amanda Rainwood

Ska gå på lördagkvällen! :)

Sofie Dolphinknight

Jag ska gå på söndag kväll :) OMG var är sso's monter och vilka tider? :D

Lottie Snöfödd

Jag vet inte om jag ska gå. Velar fortfarande det hade nog varit kul men tyvärr saknar jag hästintresserade vänner i Stockholm, och gå själv är nog inte jättekul. I värsta fall brukar SVT sända det mesta =)

Alicia Starnight

Är också lite besviken, skickade också frågor jag verkligen ville ha svar på och väntade och väntade. Såg ut som att de missade vissa frågor också, frågor som stod blivit skickade senare än jag fick svar. :/

Sabrina Eastforest

Jag ska gå på fredag! :D

Nadia Moonnight

Jag ska gå på fredagen, jag har aldrig varit på något annat än Göteborg Horse show tidigare, så detta ska bli kul!

Siri

Tror 29 är på en lördag esme!

Svar: Haha oops, hade för mig att det var söndagen x) Säger ju att allt med nummer funkar dåligt för mig, haha!
Esmeralda Silverforce

Anna Riverfield

Jag ska nog gå. Har inte bestämt mig än och vet ej om plånboken tillåter så mycket som jag vill gå på. Men ska definitivt försöka i alla fall.

Anonym

På lördag! Hur ser du ut? Haha! Kan vi ses vid SSOS monter? Kanske en tid eller bara när som :)

Mandie Applepie

Jag ska gå på lördagen! :D kan vi ses vid SSOS monter? Vill så gärna träffa dig!

Lucy Macwright

Är lite pank så får se om jag går, men hoppas på att kunna gå dit på lördag ändå! ^^

My Bluebell

Jag skulle verkligen vilja gå (ja, jag läser igenom alla olästa bloglovininlägg, därför kommenterar jag så sent)men min familj är inte det minsta hästintresserad, (förutom jag!) vi bor på "fel" sida sverige, och vi åker typ aldrig iväg på något sådant... D: Tur då att man har internet! <33 Älskar din blogg Esme!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.