Chrome Pointer

Långmöte

   Idag har jag suttit i ett 2½ timmar långt Skypemöte med Gen och Maria för att diskutera nya medlemmar till Night Guards. Nu ska vi vänta en vecka eftersom vi behöver ytterligare information från ett par sökande (och dessutom kommer vi inte hinna prata igen innan dess) och sen ska resten av klubben få se ansökningarna så att vi kan bestämma vilka som passar bäst i vår grupp. Vi söker trygghet, vi söker lite humor, vi söker någon att diskutera med. Det är jätteviktigt för oss att alla i klubben känner sig nöjda med de nya vi tar in. Vi har också fått sålla lite för att vi i vissa fall varit osäkra på om de ansökande kommer trivas med oss och hur Guardians fungerar.
   Ni som har ansökt kommer alltså få veta mer om saken då vi är klara, men ni kan behöva vänta i ett par veckor :)
 
   På tal om Guardians så har jag lusläst bloggarkiv både här och hos Gen för att lista ut hur gammal klubben egentligen är, efter att Emlan frågade. Vi kan dock inte komma fram till exakt hur gammal den är, haha... Vi gissar på att den startades i maj-juni 2013. Det är inte så illa ändå, vi har hållt oss rätt länge :)
 
   Senaste klubbutforskningen - jag och Siri klättrade i berg i Dinodalen för några dagar sedan
 

  Vi pratade faktiskt om att spela in någon video tillsammans, jag, Maria och Gen. Vi tänkte att vi då skulle ta upp vårt absoluta favoritämne - konspirationsteorier. Vi får se om vi lyckas dra ihop något någon gång :D






Myra

Ååå då skulle jag vilja vara med!

Har Skype nu btw *duktig*

Svar: Yaaay, klart att du ska spåna konspirationer med oss :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.