Chrome Pointer

Klant

   Jag satt och spelade in ett avsnitt av Horsez i morse och pratade om morgondagens uppdatering - innan jag kom på att det var måndag. Fail. Var helt bergsäker på att det var tisdag, haha...
 
   Jag måste iväg under några timmar men just det avsnittet kommer upp då jag är hemma igen. Men, nu vill jag komma med en varning! Då Dinodalen öppnar kommer jag i vanlig ordning blogga om det. Jag kommer lägga upp min spoiler-skylt som vanligt i början av inlägget, men härmed är ni varnade. Jag kommer dock inte nämna något i förhand, dvs jag skriver endast om det som går att nå utan att sova över osv. Jag kan knappt vänta på att få spamma sönder med bilder, och jag vet precis var jag vill börja fota också x) Så om ni vill upptäcka själva under första dagen är det nog en bra idé om ni håller er borta härifrån :)
 
   En sak jag ser fram emot att se är om det finns nya gömda guldstjärnor att hitta i Dinodalen! Såvitt jag vet (jag kikade bara som hastigast och tittade inte ens riktigt noggrant) så är det inga, men det kan ju ha lagts till nu innan det öppnar? Om det nu finns guldstjärnor tror jag att jag kommer behöva mååånga timmar för att hitta dem, haha x)
 
En exklusiv tjuvkik på vårt helt nya område: Den gömda dinosauriens dal!
 
   Det här kommer bli så sjukt grymt!






Hedvig Highcamp

Hej Esme! Jag hörde i en av dina videor att du tänkte på att spela in stallets hemlighet. Först reagerade jag inte alls på det men sen kom jag på att jag aldrig har förstått hur man gör i det, så jag vill gärna att du gör såna videor! Aja, nu vet du en som vill det iaf, kram! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.