Chrome Pointer

Jättemycket nytt! (aka. utvärdering av typ allt)

   Till att börja med så är det inte en spoiler jag kommer med, utan jag vill kort visa upp erbjudandet SSO håller. Presentkort säljs på SIHS i helgen och erbjudanden finns på hemsidan!
   Översta bilden är headern på SSO's hemsida just nu, den undre bilden går att hitta i deras nya webbshop (som endast innehåller dessa erbjudanden). Jag klistrade ihop bilderna för att jag var för lat för att öppna ett extra dokument i Photoshop.
 
   JÄTTEBRA att det är presentkort - känns inte det här mycket tryggare i SC-utlottningar och sånt?
 
 
   Men nu, dagens uppdatering, oooooch:
 
 
 
 
   Kallterna är här! Eller ja, två av dem. Nanook och Sedna är Kallter som pratar flera olika språk - och sa vi nu anta att våra karaktärer och alla i Jorvik talar Joriska? Jag skulle älska om det verkligen är så, ett officiell nationalspråk! Men, något annat smög också in...
   ...jag älskar alla nördreferenser. Det gör jag verkligen.
 
   Och som ni såg för en stund sedan, FJORDINGAR! Och de är större än ponnyerna! Jag tycker de är perfekta, precis som jag hade velat ha dem i spelet. Kan ni gissa vilken av dem jag tänker köpa i december...?
 
   Sen det som är som mest nytt - byteshandel. Dels kan man göra dagliga blå uppdrag med Nanook för att öka sitt rykte, men man kan också utföra byteshandel med Sedna.
   Då man nu rider runt i Dinodalen kommer man ibland kunna hitta saker på vägen. Det kan vara ispärlor i grottor, snövesslor på isen runt Denver, iskastanjer längs med vägarna, pälstussar på staket, frysta bär på buskarna vid Isenskog - då man väl har hittat det är det bara att plocka upp det och lagra i väskan tills man träffar Sedna nästa gång. Dessa föremål kan läggas på hög i väskan och försvinner inte om man loggar ut. För varje föremål man lämnar till Sedna får man 15 nya ryktespoäng.
   Värt att nämna är att sakerna kanske inte går att hitta på exakt samma ställe för alla spelare. Jag och Siri försökte hitta grejer men det hände bara en enda gång att vi hade ett föremål på samma plats.
 
 
 
   Slutsats? ÅZUM. Jag har en känsla av att man behöver lite rykte med de här båda för att framöver kunna köpa häftiga saker inom deras ryktesfraktion samt kanske även om man vill ha fjordingar, så jag ska se till att samla grejer på löpande band!






Allison Goldknight

De där fjordingarna <3
Jag älskar verkligen byteshandeln :D
Men jag har inte lyckats hitta någon iskristall, har letat i alla grottor flera gånger :/ Och ska bara nämna att snövesslorna håller sig på hela isen, hittade tre så långt bort ifrån Denver som det går :)

Svar: Jag menade på isen, men nämnde Denver för att jag bara väntade på frågan "ööh vilken is" eller något åt det hållet xP Som sagt så finns grejerna på olika ställen för alla, jag hittade nästan tio föremål på samma runda som Siri hittade fyra...
Esmeralda Silverforce

Eline westlord

OMG DÖÖÖÖÖR ! 1. Ska få 10.000 i julklapp 2. FJORDINGARNA ! IIIH

Tyra

ASSÅ OMG!!!!! Det brunblacken e miiiiin!!!! Ska döpa den till Rasmus och ska rida på den 24/7 o asså aaaah!!!!😍😍😍😍😍 Kommer va så braaa! Sötaste jag seeeett!!!!!!😭😱😱😱😱

Astream

Det tog ett tag för mig att fatta hehe, (är extremt trög) men Klingon är språket i Star Trek, eller hur?

Svar: Haha yes!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.