Chrome Pointer

Jag-vet-jag-skulle-inte-skriva-mer-idag

 
   Jag kommer inte delta i utlottningen. Kommer ni göra det?






Rose Skystar

Hade velat typ. Skulle vara kul men skulle hellre vilja utforska det när det kommer ;)
Dessutom så är jag iväg :)

Sally Westfield

Skulle vara kul, men bor i Finland så alldeles för svårt att komma dit

Sabrina Eastforest

Är 18 och bor i Stockholm så jag kommer nog att delta, tror dock inte att jag vinner xD

Sofie Dolphinknight

en sådan chans skulle jag aldrig missa! jag bor i stockholm också ;)

Alicia Starnight

Även om jag hade chans att komma skulle jag helst vilja upptäcka det när dalen faktiskt kommer, jag vill in när det är helt färdigt!

Stephanie Snowhall

Jag kommer helt klart försöka vinna! Det hade varit en chans för mig att få komma till Stockholm nu när det inte blev av förra året (Kommer dock inte få åka upp till våren igen antagligen :( ) Men det kommer nog bli grymt!
Och i och med att man måste kunna ta sig dit själv med förälder är det nog inte många som får åka (Min och mammas tågbiljett översteg 1000 kronor) så är de nog flest i Stockholmstrakten som anmäler sig och då blir det mindre konkurans c:
Även om dalen inte är klar så är det ju kul, tänka att veta vad som kommer! Och jag antar att man inte kommer få göra några uppdrag där, så man har ju fortfarande något att se fram emot!
Jag själv slutar klockan 16:00 på onsdagar, då slipper jag ju iallafall springa hem den onsdagen!

Bianca Lionhill

Jag kommer inte delta då jag tycker det är väldigt onödigt, man kommer bar få spela i ett område som ändå kommer öpnnas jag fattar inte poängen. Okej det skulle vara sjukt roligt att träffa alla Game Masters och vara på sso's kontor(!). Jag tycker också tävlingen är väldigt orättvis då det finns dem som bor låångt ifrån stockholm osv jag skulle tycka det vorde bättre om spelarna fick en kod eller liknande så att dem kunde spela i Dinodalen på sin karaktär, jag tycker också att det varit VÄLDIGT mycke saker som bara svenska spelare kan ta del av jag tycker iaf det är lite underligt då sso finns i många länder. Oj nu skrev jag nästan en hel bok känns det som. xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.