Chrome Pointer

Horse Show i morgon!

   I morgon är det första dagen på SIHS! Jag ska dit i morgon med mitt kompisgäng hemifrån för att strosa på mässan och titta på inomhusfälttävlan, och sen ska jag dit igen på lördagkvällen med bästa Siri. Jag har aldrig varit på Friends Arena (har dock åkt bil utanför) så det blir spännande att se själv hur nya arenan ser ut!
 
   SSO ska stå på mässan med häst-tvkanalen Horse1. De håller till i närheten av framridningen, så dit ska jag förstås - sen håller ju PS of Sweden till i en monter ännu närmre framridningen så jag måste ju dit och kika på mina favoritträns ;) Jag kommer nog ha mer tid på mig på lördagen men jag ska försöka ta mig dit i morgon också.
   Jag ska köpa ett Life Time till mitt framtida SSO-konto som jag ska spela in min Ride Through på. En lite större engångskostnad, men det är billigaste alternativet om den här videoserien ska hålla i sig. Eftersom det skulle vara extra bra priser känns det ju som att det här kan vara något för mig ^^ Dock har jag sån oerhörd tur att jag har snälla vänner, för nu får jag faktiskt hjälp med att köpa det här för att snabbare komma igång med min Ride Through!
   För att vara säker på att erbjudandet inte hinner säljas slut får jag väl släpa med mig mina helt ointresserade kompisar dit så fort jag kan! (Efter att ha försökt promota SSO för dem i flera år stod en av dem vid montern på GHS och sa "jahaaaaa, så det är nästan som Starshine?" och det är typ så långt jag har kommit i den kampen xP)
 
   Ska ni till SIHS? Vilken/vilka dag/dagar? :)






Anna Riverfield

Jag ska dit fredag kväll och lördag förmiddag. Är så sjukt taggad så det är inte sant. Detta kommer bli den första Horse Show jag besökt i hela mitt liv. Såå många år av tjatande om att få åka. Men nu är jag 21 och bor i Stockholm. Så nu kan inget stoppa mig haha.

Svar: Haha, härligt!
Esmeralda Silverforce

Molly Rainstone

Jag ska dit imorgon och titta på inomhusfälttävlan! Längtar..

april pinehill s2

OMG! Om en liten kort tjej med brunt hår och tandställning säger hej till dig så är de högst antagligen jag, bli inte rädd ifall jag råkar svimma några meter efter. Det hör liksom till. :3

Nadia Moonnight

Jag ska dit på fredagen, min första horse show i stockholm, det ska bli roligt!

Lovisa underlee s1

Jag ska dit på lördag. Hoppas vi träffas :D

Amanda Rainwood

Ska dit på lördag, hoppas på att träffa många ruuuliga spelare vid SSO-montern! :D

Cecilia Gladefield

Ska dit på lördag o kolla på familj matinén :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.