Chrome Pointer

Fy vad jag blir sur!

   Det är rätt många som skickar privata meddelanden till mig på Facebook och frågar om jag kan redigera åt dem. Då jag svarar att "nej, jag vill inte det för jag tycker det är jobbigt" (<- med "jobbigt" menar jag "det är så tufft att jag får grym ångest"), då får jag alltid ett snäsigt och drygt svar tillbaka tiillsammans med en "-.-"-smiley.
   Jag har ingen som helst skyldighet att redigera bilder åt andra. Usch vilken attityd folk har :(






Wirre Weris Drake

Håller helt med dig, jag själv är ganska insatt i det här med tex blogg design men jag känner att jag inte vill hjälpa andra för gör jag det åt en så vill alla ha hjälp och jag har sjuk prestationsångest så det skulle inte fungera i längden. Man säger ju inte nej för att vara elak men en del förstår inte det :/

My friendfall

Folket idag är inte trevliga.. Haha

Rose Greenhill

Du är inte ensam om att ha råkat ut för sånt. Det spelar liksom ingen roll hur ofta jag förklarar att jag inte redigerar åt andra - jag får ett antal förfrågningar dagligen och så blir folk sura när jag säger nej. Suck.

Alanis Moonstorm

Folk måste lära sig två saker: Att ta ett nej och att de inte kommer få allt de pekar på bara för att de vill.

Du hade väl nyligen ett inlägg om att du inte gör redigeringar på beställning? Respektlöst som fan av dem att ignorera det. Tycker att du ska börja ignorera alla dessa beställningar totalt, se dem som spam för viagra eller nått. Låt dem hänga obesvarade i etern forever.

Leah Pandalake

Aldrig vart med om det själv då jag inte håller på med redigering och sånt. Men usch, det är inte ok!! Håller helt med dig

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.