Chrome Pointer

En dag utöver det vanliga

   Stor dag idag. Just nu säger jag att det blir askul. Vi får se vad jag säger då jag återvänder från den här dagens äventyr. Efter en video som släpptes igår så kan jag iaf säga att jag är mer taggad än någonsin!

 
 
   "Kyla har aldrig varit något jag gillat. Att rida med halsduk är aldrig något jag gillat. Tänk om den lossnar, skrämmer hästen, flyger iväg någonstans - men i den här sänkan är det kallt. Och helt plöstligt är jag glad över råden jag fick på andra sidan bergspasset. Varm jacka, halsduk, tjocka vantar, ett rejält ridtäcke till Ash. För ett par dagar sedan hade jag skämts över att jag inte ryckt hans man på nästan ett år, denna dag var jag glad över min lathet då hans vita kalufs skyddade honom lite från de isande vindarna. Han frös också, det var inte svårt att förstå. Han knep ihop hela bakdelen mot kylan då kalla vindar åkte in under hans svans och han gick inte alls framåt som han gör i klimatet vi fram tills nu varit vana vid. Jag vet inte om det berodde mest på den bitande kylan eller den höga och tunga snön som kylde ner hans ben och trängde sig inunder de varma lindorna - så mycket för de utlovade vattentäta paddarna jag lindat med.
   Snö överallt. De höga bergen som gränsade till Valedale låg under snö, helt täckta. Hur kom det sig att det här sanslösa ovädret och de obarmhärtiga vindarna inte nådde över topparna? Hur kunde klimatet ändras så fort? Men i och för sig, under de senaste åren hade jag verkligen insett att den här ön aldrig någonsin skulle sluta förvåna mig.
   Nä. Kylan har aldrig varit något för mig. Men vid Aideen, vilken plats vi upptäckt."


Amanda Rainwood

Ska du till sso's HQ? :)

Maggie Flowerlee

Ska du testa Dinodalen idag?

Juliette Stardawn

Oj vilken otroligt snygg bild, du är såå duktig Esme! Texten till bilden var väldigt underhållande :)

April Goldfall

Bilder är otroligt vacker *-* Sån härlig och speciell känsla över den!

Mando Pai

Du var väl inte med på utlottningen?

Fiona Underland

Vilken fin text, mycket passande både till bilden och kommande äventyr. :)

Alina Bravedawn

Så himla fint. Skulle göra vad som helst för att redigera som dig.

Michelle Oakbaker

Målar du bilderna<3?

Svar: Delvis gjord från screenshots från spelet, delvis målad.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.