Chrome Pointer

Elsa och Nic

   Igår släpptes en bild på SSO's Facebook föreställande Elsa Einstein, som är professor vid universitetet i Jorvik City. Idag släpptes ytterligare en ny bild, men på ett bekant ansikte - nämligen den vilsne kotten Nic Stoneground, som vi äntligen kommer återse! Jag har nog inte sett honom på över två år nu, tror jag?
 
   De rosa länkarna leder till relevanta Jorvikipedia-artiklar. Jag råder er att ha koll på Jorvikipedia framöver, särskilt i helgen!
 
 
   Elsa verkar även till utseendet vara lite baserad på den mer kände herren med samma efternamn - åtminstone om man ser till håret!
 
 
   Nic är medlem i A.A.E., vilket kanske är varför han har Ödesryttarnas sigill på sin varma klädnad. Hans varmluftsballong kraschade i Den Gömda Dinosauriens Dal för ett tag sedan, och Jorviks invånare har varit lite oroliga för hans skull...
 
   Nu är det antagligen inte långt kvar till Dinodalens öppning. På lördag kommer några få spelare få chansen att se dalen innan alla andra, på SSO's Östermalmskontor (<- det som jag endast hittade till via GPS på mobilen eftersom jag är expert på att gå vilse), och det känns därmed som att a) i morgondagens uppdatering kommer vi få veta mer om den saken, antagligen med fler sneak peeks och b) Dinodalen kan fullt möjligt öppna redan nästa vecka om spelare nu får provspela på området.






Sindakein

No no no no no. När någon säger "Elsa" tänker jag på typ ismagi-disney-karaktär-sak. Kommer bli sjukt svårt för mig att ha två elsakaraktärer i huvet.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.