Chrome Pointer

Drömfunktion

   Ni vet då man stänger av gränssnittet i spelet, så att alla menyer och allting försvinner?  Jag tycker att den funktionen förstörs något av att 1) namn på platser ploppar fortfarande upp vart man än kommer och 2) man ser fortfarande namnen på alla andra spelare, vilket inte alltid är superkul.
 
   Vissa kanske vill se namnen på andra spelare även då gränssnittet är av, men jag tror inte det är någon som gillar att platsnamnen dyker upp. Vet ni hur många bra bilder jag fått sabbade pga det? Nej, dte vore helt underbart om man kunde få bort dem också, och kanske ha som ett valbart alternativ att dölja andra spelares namn. Då tycker jag att funktionen skulle vara perfekt :D
 
   Den här bilden är i full upplösning, då meny och allt är borta. Men den kunde ha förstörts av en text mitt i bilden!






Juliette Stardawn

Detta är en funktion som jag velat ha nästan sen jag började spela i Maj 2013. Vet inte hur många bilder jag tyckt varit helt underbara, men sen blivit förstörda när namnet på platsen dyket upp :(

Ava Nightroad

True story det där! :)Sen får man inte glömma att flytta på muspekaren också. Den är ofta så liten att jag inte ser den, fått många bilder förstörda för att jag har omedvetet pekat på hästen skrev. Inte så där jättetrevligt att se på. Suck :/

Alanis Moonstorm

Att kunna slå av och på gränssnittet med en tangent på skrivbordet istället för att man ska behöva krångla sig hela vägen in till alternativmenyn vore också trevligt tycker jag. Om en inte vill att det ska vara en tangent en av misstag kommer åt när en chattar så finns det ju många fler tangenter på skrivbordet. F1 till exempel. x)

Svar: Det vore allt nice, det håller jag med om!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.