Chrome Pointer

Det har ju varit låg aktivitet...

   ...och så får det förbli till i morgon. Det riktiga livet kallar just nu, helt enkelt! Jag har inte haft tid att ordna inlägg och inte heller har jag haft tid med nya videor. Ska se till att styra upp det i morgon - nästa helg åker jag iväg och jobbar igen så till dess måste jag ju hinna fixa tidsinställda och allt ;)
 
   Jag kanske återkommer ikväll, om jag nu kommer hem vid en dräglig tid. Jag har lite Dinodalsgrejer från gårdagen att diskutera! (Jag var uppe med tuppen igår och hann faktiskt göra dagens uppdrag innan jag åkte hemifrån!)






Tilde Darkstorm

Hej! Jag har kollat igenom din guide för redigering i Photoshop. Det mesta har funkat i gimp (som jag redigerar med). Men när du redigerar då har du en lineart sen så klistrar du in. T.ex halsen i ett annat lager och den kommer bakom linearten. Vet ej om du fattar men jag hoppas du kan göra en video om det❤️

Svar: Det är bara att "dra" i lagrena - jag lägger bilderna jag klistrar in på ett lager under min lineart :)
Esmeralda Silverforce

Florencia Goldstorm

Hejsan Esme.
Jag undrade bara om du kunde skriva ett inlägg som visar hur man får runda kanter på bilder? :)

Svar: Jättebra idé, menar du då runda hörn i blogginlägg (alltså att man kodar bloggen så att det blir så automatiskt) eller runda hörn på bilder (då man sparar dem i t. ex. Photoshop)? Eller menar du båda? :)
Esmeralda Silverforce

Florencia Goldstorm

Menar både och ^^

Svar: Åzum, då jag har tid skriver jag inlägg om saken :) Tack för tipset!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.