Chrome Pointer

Det bidde lite tomt

   Jag hade någon bra plan på grejer att skriva om, men oavsett hur många bra planer jag kommer på så är jag alltid ännu lite bättre på att glömma bort dem. Typiskt! Jag har iaf gjort en massa andra saker idag - hade tänkt göra en redigering med tillhörande video men jag fastnade istället med målarpenseln i handen framför en byrå som vi målar om hemma. Jag kanske gör redigeringen senare idag istället! Linearten tar mest tid och den är klar; sen brukar själva redigeringen gå på ca 40-50 minuter. Då är det alltså arbetsprocessen, jag tar många pauser emellan. Jag ser ju exakt hur lång tid det tar då jag spelar in redigeringarna! (Sen hur lång tid linearten tar, det vågar jag inte uttala mig om, haha)
 
   Okej, i övrigt:
  • Jag är lite otagg på SSO men jag ska ta dagens alla äppelhinkar
  • Det finns nu några fler Horse Life-videor på YouTube-kanalen.
  • Om en stund kommer ett nytt avsnitt av Horsez upp
  • Ska försöka göra den där redigeringen, helt så att jag blir klar idag, och isf kommer det upp en video till den med
  • Jag har försökt spela Penny Girl-spelet idag. Jag har inte spelat på ett tag men idag blev jag äntligen färdig med Episod 3! Valde då att låsa upp Episod 4 och området man vistas i är sanslöst vackert - spelet är inte det bästa jag spelat men jag ser verkligen fram emot att spela in det just för att visa de otroliga miljöerna! Har ni någonsin sett ett hästspel där man ser havsvågorna slå in över en strand, eller där man kan hoppa över små porlande bäckar i skogen och krama om sin häst? Det är synd att både laddningstider och spelstory är så sjukt sega, för visuellt sett är spelet perfekt.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.