Chrome Pointer

Denver, den sista Liopleurodon-hybriden

   Jag har klagat över två saker gällande Denver (förutom faktumet att han är stendöd): Att han inte är en dinosaurie och att en Liopleurodon inte blev större än sju meter lång.
   På en riktig Liopleurodon gick det inte att gå balansgång på näsan!
 
   Idag kom det dock en utvärdering/förklaring från Nic som jag kan köpa!
 
   Jamen du har fortfarande varit här inne i två och ett halvt år, du kunde ha gått hundra meter själv och därmed upptäckt Denver - Men kudos för att det faktiskt sägs "vattenlevande reptil", vilket är korrekt!
 
 
 
 
 
   Saker är ju ibland lite annorlunda i Jorvik - fortfarande tycker jag det är fel att säga att det här är en dinosaurie, för det är det inte, menmen... Sen så tycker jag faktiskt det känns lite slarvigt att "Liopleurodon" är felstavat i spelet. (Sorry SSO, men det där får ni allt ta och fixa!)
   Men aja, Denver kanske inte var just en Liopleurodon utan en Jorviksvariant som härstammade från Liopleurodon. Och det kan jag absolut leva med! Liopleurodon hade sin storhetstid under Jura, men jag är osäker på om den överlevde in i Krita eller om de långhalsade vattenödlorna tog över. Nu har jag inte läst på om just det men jag tycker det känns logiskt att halsen växte med evolutionen, likt en giraff (som, och nu har jag inte läst om det här heller men ändå, bör härstamma nära från en Sivatherium?). Man kan väl hitta svaret med en enkel Googling men idag tänker jag känna mig lite lat och strunta i det.
 
   Denver-rant over!






Sasha Winternight

Jag tycker också att Nic verkat lat och lite korkad som inte hittat Denver innan men det kanske inte var jättesmidigt att ta sig över isflaken utan häst. Jag trillar ju i hela tiden ävem fast jag har em häst som kan hoppa :)

Svar: Han kunde ha byggt en bro :D
Esmeralda Silverforce

Tyra sleepyland

Snälla lägg upp spoiler-alert nästa gång :/

Svar: Nu har Dinodalen varit öppen i en vecka - när ska jag då sluta lägga upp spoileralert? Det kommer alltid finnas läsare som inte har gjort allt i spelet. Direkt efter stora uppdateringar och i huvuduppdrag, visst, då kommer en spoilervarning, men om man har gjort dagens uppdrag (vilket de flesta bör ha gjort eftersom det är rätt sent) så bör det här vara lugnt. Om jag alltid ska tänka på att spoilervarna måste jag göra det i VARJE inlägg för att möjligheten finns att helt nya spelare hittar hit, och det funkar faktiskt inte.
Esmeralda Silverforce

Tyra sleepyland

Okej esme, då slutar jag följa dig helt enkelt! Det är din blogg och du får lägga upp exakt vad du vill :) men jag väljer att inte se dina inlägg på bloglovin för att inte förstöra spelupplevelsen! No Hard feelings mot dig, utan mer att jag vill behålla överraskningen! Hoppas du förstår mig i denna situation.

Svar: Jag tycker det känns som att du gör en större grej av det här än det behöver vara, om du inte vill läsa min blogg så behöver du inte läsa min blogg! Om jag ska tänka på spoilers hela tiden så måste jag spoilervarna i vartenda inlägg jag gör och det skulle de flesta tröttna på då de gjort uppdragen för länge sen.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.