Chrome Pointer

...crap

   Igår kväll började jag på en ny redigering som jag dessutom spelade in. Idag kutar min Mammosaurus Rex runt och tjatar om att jag måste flytta på vår internetrouter (vilket hon hittade på typ igår) och ha den inne i mitt rum trots att det inte finns någon plats för den på mitt skrivbord. Jag ligger alltså under mitt skrivbord i en halvtimme medan min styvpappa sitter på andra sidan väggen och vi försöker föra sladdar genom ett litet hål (vilket gick mindre bra), och då allt väl är inne hos mig är jag så stressad att jag direkt börjar flytta om sladdarna under bordet, vilket jag gör alldeles för snabbt, och då jag drar ur sladden jag trodde gick till tvn... så slocknade datorn. Tillsammans med både redigering och inspelning, som bara var pausad. Efter väldigt mycket svärande och letande på datorn hittade jag redigeringen, som jag varit klok nog att spara, men inspelningen försvann. Kul.
 
   Så nu är jag lite bitter över det. Skulle ju förstås kunna starta inspelningen mitt i men den lilla OCD jag har tillåter inte det.
   Annars väntar jag mest på att kunna spela in fler avsnitt av Horsez, för jag har bara två kvar att posta nu. Jag har dock en granne som borrar i väggen typ konstant (vilket låter så högt så att man knappt hör sig själv tänka) så jag vet inte om jag vågar spela in idag...
   En av mina absoluta favoritbilder!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.