Chrome Pointer

Ugh, tragiskt

   Mina stackars hästar är väl typ döda nu - har inte orkat logga in sedan i lördags. Är väl på grund av lite allmänt ointresse för stunden, helt enkelt. Jag har dödligt mycket fix med SSO Wiki, både på svenska och engelska, att ta itu med, och det är grejer som jag egentligen borde ha gjort för länge sedan men inte riktigt haft tid till. Det är ju egentligen inte konstigt att man inte alltid har lust att sitta framför datorn med exakt samam grejer dag ut och dag in, men nu är det verkligen dags att jag försöker ta tag i Jorvikipedia. Fortsätt rösta om den nya loggan, helt enkelt, och jag ska finurla på hur SSO Wiki ska se ut i framtiden, designmässigt sett, samtidigt som jag har massor av sidor att skriva.
 
   Jag spelade lite på alla fyra Årstidsryttarna igår och det påminde mig ändå lite varför jag håller på med den här förbenade Wikin. Jorvik är en så himla häftig värld, och det var den redan för många år sedan. Dock vet jag inte om all information överrensstämmer på engelska... Ni som har Årstidsryttarna, vet ni rakt av om de går att installera på engelska? (Gäller alltså endast de som kommer från Polluxklubben nu) Det är ju onödigt om jag nu avinstallerar dem för att installera igen på engelska, så märker man att alternativet inte finns...
 
   Den här veckan ser lite annorlunda ut för mig så det blir rätt lite datortid (mer om det på torsdag), men i morgon lär det ju komma nya hästar till SSO i form av Tinkerhästar. Alla tecken pekar åt det hållet - alla vet att Tinkers har varit planerade, hästen på teaserbilden från i torsdags var ju uppenbarligen en grövre häst med mycket hovskägg, det var en extra lång dubbel SC-helg i helgen. Därför kan vi ställa flera frågor inför dessa nya hästar: Hur många blir det? Hur stora är dem? Hur dyra är dem? Vilka färger blir dem i? Vilket stall kommer de till? Har de en helt ny manstil? Vilka manstilar kommer de kunna ha?
 
 
   Esme out.






Lucy Macwright

När jag installerade Höstis fick jag möjligheten att välja språk och valde då engelska. Vet dock inte vart spelet är ifrån då jag snodde den från min kompis, men jag trooor att hon var med i Pollux förut (hon red ett tag) så den kan vara därifrån :3 Inte helt säker dock.

Svar: Det låter ju iaf lovande!
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Jag är 99% säker på att dom kommer kosta 890 SC, och är dom dyrare, ja, då vet jag inte vad jag ska göra för då har jag nog inte råd xP

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.