Chrome Pointer

Tycker att alla ska kika in här!

 
   Jag tror att det här är det fjärde forumet jag promotar sedan jag startade den här bloggen för ungefär ett och ett halvt år sedan. Jag har uppenbarligen aldrig lyckats dra till folk, eftersom det inte blivit någon reaktion alls och alla forumen har i slutänden dött ut. Envis som synden är man ju ändå och jag tycker det här forumet har potential. Det är uppbyggt på ett trevligt sätt och jag hoppas verkligen att folk vill registrera sig där och diskutera.
 
   Klicka på bilden för att komma till forumet!






Karin Sweetwright

Spännande med ett forum, det får jag gå in och kolla på. Vad duktig du är som orkar dra igång så många saker.

Själv har jag börjat morgonen med att intervjua Felix i Silvergladebyn (den finns på min blogg). Passade samtidigt på att läsa på lite på din wiki. Han visade sig vara en ganska rolig typ...

Ha det gott!

// Karin

Svar: Tack för fina ord, men värt att nämnas är att det inte är mitt forum, jag vill bara så gärna att det ska komma dit mer folk ^^ Jag såg ditt lilla reportage/intervjuv, jätterolig x)
Esmeralda Silverforce

Siri

Tycker det som skriver är otroligt aktiva! :D

Svar: Ja nu har det banne mig kommit igång :D Hoppas bara på att det inte dör ut, och det vore kul om det dök upp ännu fler ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.