Chrome Pointer

Tävling - Logga åt Jorvikipedia

   Ovanstående bild hoppas jag att jag kommer se på många olika bloggar inom de närmsta dagarna, för det här är något som förhoppningsvis kommer påverka många av er på ett positivt sätt! Ni får sprida bilden hur mycket ni vill!
 
   Jorvikipedia är det nya namnet på SSO Wiki och nu måste vi självklart ha en ny logga - och nu har ni chansen att sätta prägel på vår uppdaterade Wiki!
 
   Regler för loggan:
    - Självklart måste ordet "Jorvikipedia" stå på loggan.
 
   - Loggan ska göras digitalt, alltså i ett redigeringprogram som t ex Gimp eller Photoshop.
 
   - Loggan ska ha transparent (genomskinlig) bakgrund. (Glöm inte att spara bilden i lämpligt format så att bakgrunden håller sig genomskinlig!)
 
   - Loggan ska vara på ett ark med storleken 650x169 pixlar (Måttet är jätteviktigt! Det är för att den ska fungera både förstorad och förminskad på olika sätt.)
 
   - Loggan ska vid vinst få användas av vem som helst till vad som helst. Alla ska kunna få använda loggan om de vill! Därför kan du inte skriva "©" på loggan.
 
   - Ni får använda er av vilka färger ni vill till den här uppgiften - om den vinnande loggan har andra färger än vad Wikin har just nu kommer Wikins färgtema ändras efter loggan. Om reglerna inte följs kommer vi inte kunna använda loggan och därför blir bidraget diskvalificerat.
 
 
 
 
   Vid deltagande:
   - Loggan mejlas till mig på esmesilverforce@hotmail.com senast den 25 maj.
 
   - Du får lämna in max två tre loggor. Du behöver bara lämna in en om du vill. (UPPDATERAT: Ni får nu skicka in upp till tre loggor!)
 
   - Om du vill delta förväntar jag mig att du på något sätt sprider tävlingen vidare; delar den via blogg, Instagram eller kanske berättar om den för en kompis.
 
 
 
 
   Pris:
   - Den vinnande loggan kommer användas till både den svenska och engelska versionen av Jorvikipedia.
   - Vinnaren kommer under två månader få en spotlight högst upp på Wikins startsida (både svenska och engelska versionen). Om vinnaren har blogg, Instagram eller Twitter kommer den/dessa länkas där.
   - Vinnaren får från mig en målad bild på valfri häst i sitt hemstall. (Gäller endast SSO, inga riktiga hästar.)
 
   Exakt hur vinnaren utses beror lite på hur många bidrag vi får in. Om det blir mycket få bidrag kommer vinnaren bestämmas av mig och mina två admins på SSO Wiki (Daisy Eastborn och Lys MacWright), om det blir tillräckligt många kommer vi istället välja ut ett antal loggor som ni kommer få rösta bland.
 
   Jag hoppas verkligen att ni vill delta och därmed öppna upp SSO Wiki, Jorvikipedia, ännu mer. Denna Wiki är till för alla SSO-spelare och jag hoppas verkligen att namnbytet blir en positiv grej för oss :)






Josefin Diamondfall

Vilket typsnitt använde du när du skrev "Jorvikipedia" på bilden? :)

Svar: Oj, jag vet inte! Det var något basic typsnitt jag hittade i Photoshop - självklart får man använda vilket typsnitt man vill till loggan själv :)
Esmeralda Silverforce

frida longlake

jag kan inte detta med typsnitt så är inte med men sprider varefall :)

Svar: Typsnitt är samma sak som font - det är alltså hur texten ser ut :)
Esmeralda Silverforce

frida longlake

http://flonglake.blogg.se/2014/may/monokerusse.html#comment :) länkat :)

Hedvig Mcfield

Jag har skickat in två bidrag nu :) Hoppas ni gillar dem!

Sofia

Hur gör man loggan genomskinlig?

Svar: Man gör den på ett nytt lager i programmen istället för att göra den direkt på bakgrunden :)
Esmeralda Silverforce

Sofia

Hittade det nu, så du behöver inte svara på det jag skrev ;)

Sofia

Oj, strunta i det jag skrev, såg inte att du hade svarat

Sarah

Alltså, måttet. Jag är inte super på det här med 650x169 pixlar, skulle du kunna skriva höjden och längden till svar på kommentaren är du snäll? c:

/Sarah

Svar: höjd 169, bredd 650 :)
Esmeralda Silverforce

Danielle Lightfall

I vilket format ska man spara det i??

Svar: PNG eller GIF - PNG ger bäst kvalité. Tänk dock på att bakgrunden inte blir genomskinlig bara för att den ser vit ut.
Esmeralda Silverforce

Alisa Goldstone

Kan man även rita på hela 650x169? Eller är det bara en liten bit man får rita på??

Svar: Man SKA rita över hela. En logga ska vara så stor som möjligt i det här fallet!
Esmeralda Silverforce

Alisa Goldstone

Ok bra då har jag gjort rätt på min första håller just nu på med 2 och 3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.