Chrome Pointer

Starhästar i spelet?

   Såsom många av er redan vet så är Starshine, Lisas vitblåa häst, en Starhäst. Det är en inhemsk ras på Jorvik som vanligtvis lever vilt. Ni kan läsa mer om den på SSO Wiki om ni vill, men tyvärr finns det inte mycket officiell information om rasen.
   Vi har nu tillgång till två Jorvikiska hästraser i spelet - Jorvikiskt Varmblod och Jorvikisk ponny. Och det är väl jättenice; men jag skulle faktiskt kunna tycka det vore riktigt kul att ha Starhästar som ett alternativ. Då de första köpehästarna kom till Jorvik var det ju stora ramaskrin om att hästarna inte hade realistiska färger (själv är jag fortfarande inte direkt överförtjust i isabellen med svarta ben, särskilt inte då den har brun man, men det är väl en smaksak I guess), men jag tror att det från SSO's sida försvarades med "vad som helst kan hända i Jorvik". Ja, okej, det kan jag ta, det låter ju ändå rimligt, eftersom Jorvik är en magisk ö.
 
   Starhästarna ser ju ut som Starshine - de är blåvita. Eller ja, vi har faktiskt aldrig sett en annan Starhäst, men det är vad som står i den officiella informationen. Och det är ju... inte direkt realistiskt. Men eftersom egentligen vad som helst kan hända så kanske det inte gör någon större skillnad? Jag tänker mig att Starhästarna är lite biffigare än våra vanliga varmblod, fast i samma size, och att de finns i olika nyanser, liksom att Frieserhästarna är i flera nyanser av svart.
   Starhästarna ska tydligen vara "nästintill otämjbara", men jag tänker att en spelare på... låt oss säga lvl 14, ska vara "duktig" nog att ta sig an ett så svårridet djur.
 
   Det är en tanke bara, jag skulle tycka det vore lite kul - om Starhästar någon gång faktikskt skulle komma till SSO (vilket jag (tyvärr) inte tror de kommer göra) så skulle jag nog köpa en, om inte annat bara för nostalgins skull ^^






Filippa Catwood

Har också tänkt på det :)

Capucine Papapoulos

Jag har alltid velat ha en sån häst som Mrs Morse. Tänk att rida runt på en liten zombieponny! :D

Vilda Skystorm

Skulle typ dö om starhästar kom, Jag älskar den där blåa färgen på dom *o*
Nejmen jag älskar starhästar xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.