Chrome Pointer

Spelmaraton får det bli...

   ...men vet inte om jag ska försöka med Rosemond Hill igen eller om jag ska lämna det till en annan dag och knata igenom någon av Årstidsryttarna istället. Hm, decisions, decisions!
 
   För att vara lite SSO-relaterad, vilket det känns som att jag sällan är nu för tiden, så börjar jag nu undra när den där nya hemsidan ska komma upp. Redan på GHS fick vi spelare höra att det inte var långt kvar, och då jag var på Pixel Tales sades det "inom några veckor". Nu tycker jag allt att det har gått några veckor! Hoppas verkligen att den börjar bli färdig och dyker upp snart, för det känns som att SSO behöver ett nytt ansikte på nätet.
 
   Om ni undrar över Jorvikipedia-loggorna så håller jag samt Wikins Admins Daisy och Lys på att bestämma oss för hur vi ska gå vidare. Just nu lutar det lite mot att vi väljer ut några passande och att ni spelare, wikianvändare och läsare får bestämma vilken av dem det blir. Jag kommer dock behöva testa alla loggorna själv först, så jag vet att de fungerar felfritt och kan se så bra ut som möjligt :) Grymt stort tack till alla er som har skickat in loggor och se till att hålla utkik för att se om er logga gick igenom vårt första "test" :)






Aria Queenbrooke ~

Håller koll :D
Hoppas mina gick att få, skickade in igår. Rättstavade.

Svar: Jag har stenkoll på dem :)
Esmeralda Silverforce

Jaquelin Goldbell

haha, då är vi 2 om spelet. Ska också försöka ett tag nu! c:.. tills jag inte orkar mer ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.