Chrome Pointer

SÅ SKÖNT

   I morse skulle jag åka till skolan, men hann komma halvvägs till bussen innan jag såg ett sms från min lärare som sa att lektionerna var inställda. Kul.
   Nu är jag dock färdig med Voldy II Hitler! Den slutgiltiga versionen ska in på måndag men nu kan jag inte göra mer innan min handledare/lärare har läst den. Jag vet att många av er vill läsa den och det är verkligen jättekul - ni kan hojta till i en kommentar om ni fortfarande är intresserade, så kan jag mejla uppsatsen till er på måndag kväll.
 
 
   Det här innebär också att jag inte har några som helst inlämningar kvar under resten av min skoltid. Ska ha någon tenta under nästa vecka men sen är det liksom klart. Jag går ur skolan den 28 maj. Helt galet!
   För min del innebär det här att jag just nu har tid att spela SSO, redigera på Jorvikipedia samt göra andra saker jag vill göra. Jag har lite ströjobb i sommar men hösten gapar läskigt tom. Var glada, ni som fortfarande går i skolan, för livet efter det är läskigt!
 
   Nu tänker jag spela spel, tjoho!






Lilly Underwood

Hojt hojt!

Abbie Diamondnest

Hojthojt! Jag kräver att få läsa den! Nejmen skicka den till mig!

Gloria Slowwater

Skulle väldigt gärna vilja läsa den! ^^

Danielle Mistlake

Still awfully intrested :D

agnes.carlberg@hotmail.com

Charlotte Snowborn

Jag vill också läsa =D

Ida Hawkberg

Jaa, jag vill läsa!

Elizabeth Silverfield

Jag vill också väldigt gärna läsa!

(Min mail är idas0012@gmail.com)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.