Chrome Pointer

Nästan lite dåligt samvete...

   ...då man loggar in och ser att alla hästar har röda smileys. Oops... Är det bara jag som seriöst inte pallar sköta om hästarna? Jag tycker det är jättestressande då man levlar med en häst som redan är omskött, för förr eller senare kommer skötselsymbolerna ändå dyka upp. Förut körde jag på att sköta alla hästar innan jag loggade ut, men numera orkar jag inte tänka "ska jag spela mer idag eller kan jag stå kvar där jag är", och därför blir det så att jag loggar ut mitt under levlingsrundan, kommer ihåg spelet igen nästa dag och vips så är alla hästar sura för att jag glömde att sköta om dem. Jag har under perioder använt mig av stallhjälpen varannan dag (då håller sig hästarna alltid på bästa humör och man behöver bara betala 21 eller 28 SC i veckan), men nu känner jag att jag hellre sparar på mina SC så att jag kan köpa de hästar jag vill ha samt lite kläder/utrustning som bara går att köpa för SC.
 
   Personligen skulle jag hellre ha det så att man sköter hästen en gång per dag och sen är det färdigt, att symbolerna inte kommer och stressar en igen förrän dagen efter. Hur tycker ni att skötselssystemet fungerar för er? Är det jättebra som det är eller glömmer ni bort att sköta hästarna så som jag gör?






Charlotte Snowborn

Jag brukar göra som så att jag tar hand om hästarna det första jag gör när jag loggar in. Sedan får jag dåligt samvete när ikonerna kommer upp under levlingsrundan, men då brukar jag bara kratsa hovarna, rykta och ge vatten vid närmsta stall eftersom jag gör stallsysslorna under rundan.
Matsymbolen brukar däremot bli röd och ge mig lite dåligt samvete. Nu har jag glada hästar och ingen stallhjälp, jag lyckades avgifta mig från den =P

Alanis Moonstorm

Jag tar hand om hästar en gång om dagen, endera när jag loggar in eller innan jag loggar ut. Enbart inför eventuellt championatdeltagande tar jag hand om häst som redan haft dagens skötsel gjord. Har heller aldrig mer än två hästar i stallet åt gången: den som ska levlas och min favorit. Orkar inte ta hand om fler polygondjur än så.

Maggie Westbridge

Jag tar inte hand om någon häst nu för tiden, inte gjort sedan jag började spela igen för någon vecka sedan. Jag har påbörjat någon seriös JS-insamling och jag är seriöst för snål för att köpa hö till de 5 hästar jag har i stallet. Särskilt med tanke på att jag bara rider den jag för tillfället levlar. Hur som helst tänkte jag att jag skulle ta hans om EN häst när alla sedan är färdiglevlade, då har jag i alla fall en jag kan tävla med. c:

Lucy Macwright

Förut tog jag hand om mina hästar själv, sen prövade jag stallhjälp en gång och det var så skönt att jag fastnade xP Nu sköter jag knappt om hästarna själv, men om jag gör det, så blir det i början av dagen, trots att det är praktiskare att göra det i slutet. Jag glömmer nämligen alltid bort det, bwahah ;_;

Siri

Jag brukade ta hand om hästarna det första jag gjorde men nu gör jag det inte längre, utan jag loggar in, levlar lite och sen blir jag sugen på att spela något annat, och tänker "men jag loggar in senare och sköter dem" och det händer ju aldrig. Heh.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.