Chrome Pointer

Kaos i Fraps-mappen

   Det är så sjukt mycket bilder i min Frapsmapp nu, trots att det inte var länge sedan den var helt tom då datorn var helt ny! Den största anledningen är att jag inte riktigt vågar radera alla bilderna jag fotade under de nya huvuduppdragen under förra onsdagen och torsdagen - dels för att jag vill behålla alla dialoger i färskt minne eftersom det antagligen lär behövas till Wikin, dels för att jag vill använda några bilder till den-serieliknande-grejen-jag-pysslar-med och jag har inte bestämt exakt vilka.
   Däremot har jag gått igenom en massa bilder från olika spel jag spelat senaste dagarna, så jag försöker hålla bildantalet nere lite. Jag har aldrig aktivt fotat i andra spel än SSO och det är verkligen superkul, har jag upptäckt nu, heh.
 
   Ni som följer mig på Instagram vet att det kommer upp en spelrecension om en stund. Jag har inte mycket annat att komma med, eftersom jag inte har så mycket att göra i SSO just nu. Jag kommer försöka ligga lite lågt här på bloggen under helgen (vilket jag vet av erfarenhet inte kommer gå så bra, eftersom det är så kul att skriva) eftersom jag behöver komma igång med min magiska uppsats, så det kanske passar bra ändå...
   Aja, på återseende!






Nikki Westlake

Min Frapsmapp är också helt kaos med bilder då jag aldrig orkar rensa den, hähä. Måste börja få ordning på detta nu så jag inte behöver leta i 100 år efter bilden jag söker x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.