Chrome Pointer

Igång igen

   Ni som har bett om att få korrekturläsa Voldy II Hitler - Jag kommer skicka uppsatsen till er ikväll eller i morgon!
   EDIT: Har skickat nu! Kolla i er mejl!
 
 
   Jag fick lite ny energi till SSO i och med Sparkle. Känns skönt att vara igång lite igen, hoppas att jag orkar hålla upp spelandet mellan uppsatsskrivande och allt vad det nu är.
   Mandrake är kvar på lvl 12 men har fått flytta in i en box i hemstallet för stunden. Jag tror att jag får mer lust att levla honom om jag traskar runt med Sparkle ett tag, så det blir nog bra :)
   Så fort som jag har tid hade jag tänkt göra en redigering med Sparkle btw, fick en bild i huvudet typ direkt då jag såg henne. Får se när tiden passar :D






Cristina Silverbell

Roligt att höra att du hittat tillbaka till SSO igen! Har själv också små svackor lite då och då, när man helt enkelt inte vill spela - trots att man har tid till det!

Medan jag ändå håller på så vill jag även säga att du har en sjukt härlig blogg som jag verkligen börjat följa nu på senare tid! Härlig design och grymma inlägg - uppskattar verkligen hur välformulerad du är, detta är nog det som gjorde att jag verkligen fastnade för din blogg!

Svar: Ja, nu då jag har varit lite stressad på sistone har det inte varit riktigt kul att spela - är glad över att gnistan kom tillbaka lite :D
Och tack så jättemycket för dina fina ord - kan säga att jag länge har följt din blogg via Bloglovin', tycker den är riktigt trevlig :)
Esmeralda Silverforce

Alma

Hej du jag skulle var intresserad av att läsa uppsatsen men måste ha missat det inlägget efter som jag varit bort rest
Men så du vet är jag intresserad av att läsa den

Svar: Jag skickar ett mejl :)
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

En uppsats om Voldy II Hitler låter riktigt intressant - jag skulle väldigt gärna läsa den ^^ Tycker btw att din nya header är supersnygg c:

Svar: Tack så mycket :D Du får ett mejl strax!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.