Chrome Pointer

Försvunna hästar

   Jag och Siri  satt på caféet i Jarlaheim och tjötade om lite allt och inget i natt, och en av sakerna som kom upp var det att några hästar verkar ha försvunnit från köpestallen i onsdags, då hästarna från Ferdinands Hästmarknad (som btw har flyttat till Ponnypråmen, om ni har missat det) placerades ut i olika stall. Det vi nu blev lite nervösa över är om det blir så att fler hästar kommer bytas ut. Kommer de försvunna hästarna komma tillbaka? När? Var? Just nu finns det väldigt många hästar i SSO, men tanken på att några skulle försvinna tycker jag är lite skrämmande. Kommer hästar bli limited edition, precis som event-kläder?
 
   Det finns fortfarande många hästar i spelet som jag är intresserad av att köpa. Om någon försvann pga att de blev ersatta för gott av en annan häst skulle det vara sjukt surt. Nu vet vi ju ingenting om det här; men vi får se vad som händer framöver. Om Dews öppnar snart kanske hästarna flyttar dit?
 
   Vi får väl se vad som händer, men jag hoppas verkligen att hästarna inte försvinner från spelet.






Karin Sweetwright

Vilka hästar saknade ni? Kan inte komma på någon...

Svar: Jag vet inte exakt vilka det är, men jag tror det är en ponny, ett Danskt Varmblod och någon till - jag har inte tittat runt själv, men jag har sett på Facebook att flera spelare har letat runt som bara den och inte hittar de tre.
Esmeralda Silverforce

Luna Snowwatcher

Den grå burgaren i FP saknas även

Siri

enligt källor ska SISSI VARA BORTA

Anonym

puh, det var tydligen det danska varmblodet

Svar: Hahah vilken tur, jag blev lite rädd där (av speciell anledning, heh)
Esmeralda Silverforce

Siri

Jag blev anonyym

Cecilia Starhill

Tycker att om sso ska ta bort hästar från spelet så borde de varna oss spelare innan de bara tar bort de.

Filippa Catwood

Bara jag som tror att de tre hästarna hamnar på Ferdinands Hästmarknad? Men på tal om försvunna hästar - Var är Lippizzanerna? SSO-teamet sa ju det innan hästfunktionen kom.

Filippa Catwood

*lipizzanerna

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.