Chrome Pointer

Fantastiskt

   Jag provade att ladda ner 3ds Max för att testa modellering (vilket jag aldrig förrr har gjort) och jag förundras verkligen över hur programmet vet exakt hur jag vill flytta exakta brytpunkter trots att jag vrider kameran åt ett helt annat håll och knappt ser själv vad jag pysslar med, haha... Jag fick snabbt se programmet på Pixel Tales-kontoret och eftersom det går att testa gratis i 30 dagar tyckte jag det kunde vara kul att prova det. Dock höll min dator på att avlida under installationen, heh...
 
 
  Programmet erbjuder flera filmer på ca en minut var för att komma igång, jättepraktiskt! Jag som är så oerhört road av grafik i alla former sitter och drar alla punkter fram och tillbaka och tycker det är barnsligt kul att se vad som händer x)






Saga Mistdawn

Jag pysslar själv med lite liknande på fritiden, just nu försöker jag knåpa ihop en 3D värld som man kan gå runt i, i ett program från Unity, som är gratis. Jag har faktiskt sökt till Spelgrafik för gymnasiet i höst cx Men lycka till Esme med detta! :D

Filippa Catwood

Tror du råkade skriva tre 'r' i förr :))

Lilly Appelbaker

:O
Är det där programmet som Sso använder? Kan man typ bygga en hel värld?:)

Svar: Ja, det där det programmet SSO använder. Jag fick se hur de bygger världen, men jag har för mig att det är i ett annat program - i just det här programmet byggs alla modeller, t ex hästarna, karaktärer, träd, byggnader osv
Esmeralda Silverforce

Lily Rainstorm

Hahaha det är verkligen en utmaning! Var fast i det för ett tag sedan då jag konstant kollade på tutorials, men gav upp rätt fort. Man inser verkligen vilket jobb det är bakom Star Stable, sjukt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.