Chrome Pointer

BEST DAY EVER

   Har fått rida för första gången på åtta månader. Blev uppkastad på chefens dösnygga Knabstrup i gympaskor, jeans och lånad hjälm (helt oväntat), fick rida ett kort pass Working Equitation, red ett kortare dressyrpass och fick skritta ut en vända själv. Håller på att dö av lycka då jag kommer tillbaka - då ska jag plöstligt rida till någon liten Haflinger som inte går framåt så upp på nästa häst för ett hårt dressyrpass (som gick asbra, maffig ponny som trallar på i perfekt form) för att avsluta på WE-banan - ehm ja jag är dödligt lycklig just nu okej, även fast mina magmuskler kommer vara stendöda i morgon
 
   (Dessutom åkte jag och andra chefen vilse på vägen till stallet och höll på att hamna i Ulvhäll (<- IRL-versionen av Wolf Hell Inn). Smidigt.)
 
   Åhåhåh btw så hittade jag ett litet skrutt som hette Apollon som hade fräknar. Som en liten IRL-version av Sparkle, haha (fantastisk mobilbild, jaja). Han såg jätterolig ut, helt vit på kroppen men jätteprickig i nyllet. Supersöt och jätteliten!
 






Gayfall

Åååh lyckos dig, har själv inte ridit på tre år nu :( Apollon ser verkligen supersöt ut!

Siri

Åh vad kul :D

Caroline Winterdaughter

Vart i detta avlångaland var du och red? :)

Svar: En liten ridskola i närheten av Strängnäs :)
Esmeralda Silverforce

Caroline Winterdaughter

Var du där med någon Moa K? :)

Svar: Inte vad jag vet, jag var där med ridklubben jag jobbar för då de skulle få testa Working Equitation :)
Esmeralda Silverforce

Caroline Winterdaughter

Hmm okej för jag tänkte på denhär tjejen heter Moa och tycker hästen i bakrunden är lik den på bilden :) http://moakoie.blogg.se/2014/may/stallet.html

Svar: Ser ut att vara både samma pålle och samma stall :)
Esmeralda Silverforce

Caroline Winterdaughter

Jamenjahaja då vet man! :D

Svar: Haha, notera dock att jag inte är säker, om det är något som jag absolut saknar så är det ett bildminne x) Ärligt talat minns jag knappt hur hästens ansikte såg ut, för då jag inte satt på hans rygg hade han hela tiden näsan nerkörd antingen i gräset eller i krubban...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.