Chrome Pointer

Kan knappt vänta till nästa vecka!

   Varje gång som min älskade dator ger upp och slocknar av överhettning dör en liten bit av mig, uuugh! Ska bli så skönt då jag får hem min nya dator, så att jag kan spela SSO utan att frukta jordens undergång.
 
   Bara så att ni alla vet - om jag chattar med er och bara försvinner är det alltså för att datorn har gett upp, det är inte för att jag bara loggar ut mitt i det blå xP
 

   Aja, jag längtar till nästa vecka - förutom att jag får hem datorn så ska jag och två klasskamrater gå på Naturhistoriska museet samt Cosmonova, vilket skolan betalar; ibland är det nice att gå i skolan :D
 
 
   God natt säger jag nu, jag återkommer i morgon ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.