Chrome Pointer

Hallelujah!

   Av 26 religionfrågor har jag tre kvar och de kommer jag inte kunna lista ut utan lärarens hjälp - hon är ute efter lite lustiga saker ibland xP Det innebär att jag nu med gott samvete kan gräva ner mig i SSO en stund, härligt värre :D
 
   Savoy är på lvl 11. Och det går så seeeegt att levla! Finns dock en anledning till den saken, förutom att jag hade problem hemma under hela februari.
   Jag har börjat känna av lite tennisarmbåge i högerarmen (vilket gör att det är svårt för mig att använda datamusen alls), men jag tror att det grundar sig i en inflammation i något muskelfäste i nacken, eftersom jag har som mest ont bakom ett öra. Det är delvis en anledning till att jag spelat väldigt sparsamt den senaste månaden, för att kroppen ska få friska till sig lite. Jag har testat ett par övningar som tydligen ska vara bra för tennisarmbåge, men eftersom jag inte känner någon smärta alls runt armbågen då (vilket man borde) så stärks mina misstankar om att det är nacken/axeln det är fel på. Otur att man är fattig dessutom, annars hade jag gått till någon som kunnat kolla upp det här.
 
   Nu blir det alltså en kort, seg levlingsrunda för mig (eftersom jag inte använder datamusen/högerarmen kan jag inte svänga kameran och se vart jag ska = långsamma gångarter så att jag hinner se vart jag ska). Jag får se hur mycket jag pallar ^^






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.