Chrome Pointer

SSO's nya hemsida

   Medan jag var ute i ödemarken och omgav mig med hästar, hundar, bromsar, myggor och diverse andra djur från Svea rikes naturliv, så hände ju något som vi alla väntat på jättelänge - SSO's nya hemsida lanserades! Jag kikade in på Bloglovin' då jag hade tillgång till internet och såg att flera spelare verkade ha problem med att ta sig in i spelet under de första dagarna. Jag som har återvänt först nu har tack och lov inte märkt av några problem - däremot fick jag 200 SC tillsammans med alla andra för besvären, så jag är lite tacksam över dem ^^
 
   Jag hade sett en tjuvkik av hemsidan innan och säger nu precis som jag sade då - den är jättesnygg! Jag tycker den känns modern och representerar spelet mycket bättre än vad den tidigare hemsidan gjorde. Om något så är jag faktiskt lite besviken på de supersnygga headerbilderna - de är jättehäftiga, men så ser ju inte spelet ut. Jag skulle nog hellre ha haft så att de bilderna ersattes med liknande bilder fotade direkt i spelet (som på sitt sätt faktiskt kan vara minst lika häftiga), men de mer... vafasen ska man kalla dem, realistiska? Aja, de bilderna skulle jag ändå gärna se visas upp, kanske att de radas upp på någon sidebar men att bilderna som faktiskt kommer från själva spelet står riktigt i fokus.
 
   Jag har också tittat på Föräldra-sidan och Hjälp-sidan. Båda två ser jättemycket bättre ut än innan och Hjälp-sidan har fått sig ett grymt stort lyft som verkligen var välbehövligt. Känns som att nya spelare kommer ha det så mycket lättare att förstå sig på spelet nu!
 
   Överlag tycker jag att det är en riktigt bra hemsida med snygg design. Jag älskar det här med polaroidbilderna, det känns snyggt och stilrent. Hemsidan lever absolut upp till mina förväntningar, och jag är glad över att den äntligen är här; jag kommer då inte sakna den gamla!






Wirre Weris Drake

Jag älskar den nya hemsidan, den känns modern, stilren och proffsig. Hos mig gick den riktigt hem :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.