Chrome Pointer

Som ni kanske lade märke till...

   ...så har jag alltså startat ett Youtube-konto. Jag kommer antagligen aldrig bli en duktig filmredigerare, för jag har inte intresse, tålamod eller verktyg för det, men man kan ju absolut prova ibland. Jag har dock ont om idéer på den fronten, men ni kan självklart få önska vad ni vill se. Är det t ex något ur ett särskilt spel ni vill se så är det bara att hojta till, så kan jag försöka fixa det. (Det behöver inte vara bara SSO, SS, SSL eller SA, jag har ju ett antal andra spel också.) Jag råkar veta att jag har en fungerande mikrofon också, så någon gång kanske det blir ett snack om något?
 
   Målet just nu är att få upp de stora framträdandena från Star Academy med alla tre spelarkaraktärer. Tjejerna har nämligen olika röster, och jag har själv inte hört allt än eftersom jag bara spelat igenom första spelet mer än en gång. Min favorit av de fyra låtarna är den från SA1, den enda som ännu inte är uppladdad, men jag ska försöka lösa det.
 
   Om ni är intresserade av Youtube-kontot går det att hitta HÄR.






Ida Hawkberg

Det skulle vara fantastiskt roligt om du kommenterade lite ibland, samtidigt som du spelar alltså! c:

Svar: Hur menar du då, att jag ska spela igenom ett spel samtidigt som jag pratar om det? :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.