Chrome Pointer

Så ja

   Jag hade ju glömt att ändra tillbaka min header till den gamla vanliga; just nu är jag ju inte bortrest! (Hum, eller jo, tekniskt sett så är jag ju bortrest men nu har jag ju en dator...)
   Jag är helt död i kroppen för idag fick jag rida mitt första riktiga ridpass på nästan tio månader och det var en lite svårare häst än jag var van vid; dock gick det jättebra då han väl slutade fåna sig och det var en fantastiskt fin liten Andalusier jag fick prova på. Hoppas på att få rida honom veckan ut, för jag tror att det är riktigt bra för min ridning ^^
 
   Så fort som jag har tid ska jag logga in på SSO och kika på den där skattjakten! Jag har dessutom glömt att hämta det senaste förlorade paketet, så jag ska ståta upp till GåD och leta upp det.
   Sköta om hästarna, det är något jag struntar i just nu. Jag kommer ändå åka iväg till Falsterbo-området på söndag eller måndag och visst är det inte värt att börja fodra upp hästarna för att göra dem på bättre humör nu? Levling är också något jag struntar i just nu - har bara Mandrake kvar, men då han är färdig ska jag köpa mig en... hm... vet inte riktigt. Är ju jättetagg på en Tinker, men vill ha hem Elsa också. Beror nog på lite hur de nya Tinkerhästarna ser ut på onsdag :D






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.