Chrome Pointer

Så duktig...

   Jag brukar alltid ha min mobil på ljudlöst, men nu var det inte så igår. Lite då och då tyckte jag mig höra fanfar-ljudet från tävlingarna i Starshine Legacy, och jag satt en bra stund och stirrade fram och tillbaka och försökte komma fram till varför - till slut kom jag ihåg att jag använder det ljudet som min sms-signal och varje gång som min mamma skickade nya sms så trodde jag att det var tävlingsdags i SSL. Så himla smidig man är.
 
   Det här är min sista vecka hemma på ett tag, så jag kommer förbereda massor inför mina olika resor. Idag är också en jättestor dag för mig, för jag ska efter ett halvårs väntetid få tandproteser :D Det innebär att jag får låtsaständer, eftersom jag har två för få. Första gången på tretton år som jag får ett helt leende, det betyder massor!
   Det är väl lite som vanligt då jag har mycket att göra - antingen blir jag lite frånvarande härifrån eller så får jag någon knäpp och spammar inlägg som bara den, man får se vilket det blir ^^






Regina Eastwright

Åh gud så roligt att du ska få "ett helt leende", förstår din glädje :D Jag har haft problem med käken och tänderna hela livet, efter 5 olika sorters tandställningar och hur många olika operationer som helst (där man inte ens får bli sövd...) fick jag tillslut ta av mig min räls (tandställning du vet). Jag bölade av lycka hela dagen haha ^^

Svar: Åh fy vad jobbigt, men skönt att det blev bra för dig :D Tyvärr blev det inte särskilt bra för mig nu, det ser helt okej ut men jag kan inte tugga alls eftersom tänderna inte går ihop ordentligt (satt i en och en halv timme hos tandläkaren med nästintill panikångest och var tillslut så trött att jag bara behövde komma därifrån) så jag måste tillbaka dit, vilket inte blir lätt eftersom jag inte är hemma på en månad nu... alltid problem med tänder xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.