Chrome Pointer

Och vi är tillbaka i realtid

   Nu sitter jag vid en dator för första gången på två veckor, och det är inte ens min dator! Jag kommer dock inte träffa min egen dator på minst två veckor till, så ni lär antagligen få stå ut med ganska sporadisk bloggning, för tangentbordet på den här datorn är helt värdelöst och jag måste slå jättehårt på tangenterna för att något ska hända - alltså, sorry för felstavningar.
 
   Jag har varit på ridläger och jobbat i två veckor. Väldigt roligt, men väldigt tungt. I morgon är jag ledig, men på måndag ska jag jobba i ett nytt stall och nästa måndag åker jag till Skåne för att titta på Falsterbo Horse Show. Just nu är jag på Öland, så jag är inte hemma. Jag hade inte räknat med Falsterboveckan, så bloggningen är nog ganska låg då.
 
   Under de här två veckorna har jag fått över 115 kommentarer på bloggen, helt sjukt! Det kan ta en stund för mig att gå igenom alla, så ni får ha lite överseende eftersom jag vill svara på många och behöver sätta ihop svaren på min frågestund.
   Många har frågat både här och på mejl om jag ska fortsätta med min SSL-Ride Through. Svaret är JA, men det finns två problem. Dels vill jag inte sitta där jag är just nu och spela in, eftersom jag är väldigt beroende av hur min omgivning ser ut, dels har jag varit sjuk i veckan och har ingen röst alls kvar. Jag spelade in Episod 1 med mina iPhone-hörlurar och fick nästan skrika för att höras i mikrofonen, så inspelning nu är helt uteslutet. Jag ska dock köpa ett headset, för jag vill kunna spela in på min egen dator, (och efter de här två veckorna har jag faktiskt råd att ge mig själv något) så då jag är hemma igen om två veckor är jag förhoppningsvis frisk och kan börja spela in direkt igen. Tack så mycket för era glada och berömmande kommentarer om min Ride Through, det värmer verkligen jättemycket!
 
   Jag har börjat spela Midsommaruppdragen idag men fick Fatal och hamnade här på bloggen istället. Jag kommer tyvärr inte kunna komma med nya bilder från uppdragen eftersom den här datorn inte har Photoshop, och eftersom den inte är min ska jag inte hålla på och installera en massa saker i onödan... ja, ni fattar. Jag kommer heller inte vara direkt aktiv på Jorvikipedia, eftersom det är så himla svårt att skriva på den här datorn. Jag kommer heller inte ha tid till det, eftersom jag nu äntligen efter nästan ett års längtan kommer få rida under kommande vecka. Jag red ett par gånger förra helgen, men ett par skritturer i skogen tycker jag knappast räknas som ridning - mer "åka häst".
 
   Det är typ det jag har att säga idag, för jag har vant mig vid att sova klockan tio och jag är JÄTTETRÖTT. God natt säger jag och jag återkommer i morgon!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.