Chrome Pointer

Introduktion och Nivå 1

   Efter en herrans massa YouTube-trassel är det ordning på taket. Jag tänker inte spela in någon så länge som jag inte är ensam hemma, men jag tänkte ta Nivå 2 i morgon ^^ Sen tar det några veckor innan jag har tid att spela igen, men aja, jag ville verkligen börja nu :)
 
   STORT tack till Caroline Winterdaughter som hjälpte mig fixa inspelningsprogrammet!
 
 
 






Caroline Winterdaughter

Nemas problemas! ^^

Charlotte Snowborn

Nu har jag inget youtube-konto, men hade jag haft ett hade du helt klart fått en sådär fin grön tumme! Riktigt kul att se igenom, och jag hoppas att du gör resten av spelen också för det var riktigt kul att se det genom någon annans ögon, så att säga.

Tusen tack för spelen också, btw.

Svar: Tack så jättemycket för fina ord, det är så roligt att det uppskattas! Och hoppas du har mycket glädje av spelen :)
Esmeralda Silverforce

Rose Skystar

Du är väldigt intressant att lyssna på.Riktigt bra episode.Jag kommer definitivt att fortsätta kolla ;)
Måste fråga kan man bocka med star shine? hur i så fall?

Svar: Vad roligt att du gillade det, tack får man säga :D
Jag visar hur man bockar/sparkar bakut med Starshine i Nivå 2, om mitt videoprogram vill samarbeta kommer Nivå 2 redan ikväll :)
Esmeralda Silverforce

Rännan Blåbro

Jag har både spelat och sett på YT-klipp om Starshine serien, men kommer helt klart kolla på dina! Riktigt intressant att lyssna på och älskar dina små informations-kommentarer om olika saker, som att aulan i Star Acadamy är bakom de två stora dörrarna :D Fortsätt så!

Svar: Åh vad roligt att höra, tack så mycket! :D Måste samtidigt passa på att ge dig en eloge för dina videor - jag har äckligt dåligt tålamod och orkar aldrig se klart SSO-videor, men dina är så fantastiskt välgjorda så de kan jag inte slita mig ifrån. Ser fram emot att se mer från dig :D
Esmeralda Silverforce

Anonym

Tack så mycket för att du göra såna saker som det för oss inte har spelat SSL (eller, jag har spelat första) Btw, din röst påminner väldigt mycket om Courtny Silverhill/ Nemo^^

Svar: Vad roligt att det uppskattas :) Haha, jag har faktiskt aldrig sett någon av hennes videor, så jag vet inte hur hon låter x) Jag hoppas att det är en "bra" jämförelse iaf, och att vi båda har röster som är "trevliga" (eller vad man ska säga, haha) att lyssna till ;)
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Det är jättebra, kommer absolut fortsätta titta på den! Så kul att äääntligen få se SSL, TACK för att du gör dethär!!

Sabrina Eastforest

Även fast jag också har spelat ssl en miljontals gånger så vad det kul att se när du spelar :)

sparar nivåerna på exakt samma sätt sen jag var 9 trodde det var så man skulle göra xD

Angelika Wolftree

hej! söker inspelningsprogram:) vad använder du? :)

Svar: Jag använde först Bandicam, men använder nu premiumversionen av Fraps och är supernöjd med det :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.