Chrome Pointer

Börjar komma igång

   Igår loggade jag in på SSO för första gången på två veckor, men kunde inte slutföra dagens uppdrag eftersom jag fick Fatal och sen så kom jag inte in på hemsidan. Därför får jag vänta till i morgon innan det blir skattjakt - grymt irriterande, eftersom jag redan missat så många dagar. Jag vet inte vad man får i skattjakten, men gissar att det är typ som det var i påskas?
   Jag återkommer i kväll, för jag lyckades få börja med åtminstone en del av mitt sommarjobb vid den här destinationen redan idag. Ska kirra insläpp till tjugotalet privathästar, kommer bli nice eftersom jag inte har hunnit besöka stallet än och inte kommer ihåg var alla hästar står, heh... Kommer bli kaos på hög nivå, men jag brukar kunna lösa det ändå, så...
 
  Aja, I'll be back.


Vicktoria

Hej!
Vet du någontans som man kan ladda ner gimp säkert?

Svar: Från Gimps officiella hemsida, förslagsvis?
Esmeralda Silverforce

Caroline

Gillar verkligen dessa inlägg, tummen upp :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.