Chrome Pointer

Berätta lite om er!

   Jag snackar ju bara om mig, mig och mig här - svårt att göra annat under ensamma stunder. Men så som jag har sagt många gånger innan så är jag sjukt förundrad över att ni stannar kvar här dag ut och dag in. Det är verkligen fantastiskt roligt!
 
   Så nu hoppas jag att ni kanske vill berätta lite om er själva? Skriv en kort (eller lång, jag älskar långa texter ^^) kommentar och berätta något om er själva, så att jag vet lite mer vilka ni är :)


Matilda Greenstone

Jag är då Matilda Greenstone. Ehm, antar att vi ska berätta om oss IRL men jag kör på både SSO och IRL.

Så, IRL är jag en ganska blyg person. Jag älskar min familj och mina djur över allt annat och de är det bästa i mitt liv.
Red i cirka 5 år på Islandshästar men slutade sedan, på grund av att min första ridskola stängde, på min andra trivdes jag inte sen och blev faktiskt rädd för att rida. Dock tycker jag jättemycket om hästar ännu ^^

Tävlat och tränat https://ads.friidrott har jag också gjort, har faktiskt tävlat i Olympiastadion i Helsingfors, dock i stafett (Jag bor i Finland, går inte in på var närmare, men jag kan säga att jag pratar Inte finlandssvenska).
Har dansat också men även det har jag slutat med.

Läsa tycker jag väldigt mycket om, skriva berättelser och historier är också ett intresse. Har ett ganska stort projekt just nu, en lång berättelse/bok. (Därför jag tipsade och Christopher Paolini, hans serie Arvtagaren är det bästa jag läst, fantastisk författare!!!).
Sedan är Historia otroligt intressant, jag pluggar frivilligt på om Medeltiden, Krig, Napoleon, Amerikanska presidenter, Attila, Det forna Egypten m.m ^^

Så det var lite om mig IRL då ^^


På SSO var jag förut väldigt aktiv i chatt och i klubbar, något som avtagit nu. IRL är så mycket roligare och bättre så prioriterar mitt riktiga liv mycket mer nu än förut.
Men då jag väl loggar in gör jag uppdrag, kollar uppdatering och rider mina hästar.

(I början kom jag inte på "udda smeknamn" till mina hästar, utan tog en del av namnet. Men de lite udda börjar dyka upp nu ^^)
Mina hästar är då (Skrivs i ordning de köptes):
Skydancer "Sky" - Min starthäst, en isabellskäck med svart man, Hingst. Ashdancer "Ash" - Det svarta engelska fullblodet, Hingst.
Firesoul "Fire" - Den mörkare bruna moraben, Hingst.
Midnighttrouble "Trouble" - Den svarta, tigrerade Jorvikiska ponnyn, Hingst.
Sapphireheart "Safir" - Den isabellfärgade Jorvikiska ponnyn, Sto.
Silverspirit "Spirit" - Den borkfärgade Andalusiern, Hingst.
Silverhurricane "Bacari" - Gråskimmeln/Apelkastade/Kalla den vad man vill araben (Inte den första skimmeln utan den mörkare), Hingst.
Snowblaze "Snotra" (Smeknamnet kommer från en av mina favorit Isisar IRL) - Brunskäcken/Mörka isabellskäcken (Snotra var isabellskäck) Jorvikisk ponny, Sto.
Och så har jag två tinkrar på gång, Eragon (Hingst) och Sunny (Sto) ^^.

Annars har jag blivit lite av en ensamvarg på SSO, vill hellre göra det jag planerat än att chatta så att jag är ganska tyst av mig :)
Har skapat en egen klubb (Är helt själv i den) - Silversong Swans Legacy (SSL I Know hahaha), där jag slipper klubbförfrågningar och får ha en egen klubb :) Önskar man en lugn klubb med chattkompisar får man gå med om man är trevlig mot alla, isåfall breva mig eller nåt ;)

Aa, det var väl "Lite" om mig ^^ Kan finnas eventuella stavfel då detta skrevs på mobil. Ha en bra sommar Esme, jag fortsätter läsa, kanske inte hinner varje dag bara :)


Matilda Greenstone

Oj, det står tydligen http/ ads bla bla bla framför friidrott. Det ska inte vara där så läs bara Friidrott ;)

Cecilia Gladefield

Hej Esme! Jag heter då Cecilia Gladefield och är 21 år gammal ;P Förutom hästar så är mina intressen att spela data och tv spel, läsa (mest manga eller fantasy), lyssna på musik, pyssla- sticka, virka, sy, baka, snickra, modellera o.s.v. ;p Jag älskar verkligen hela Starstable världen. Har vuxit upp med alla spel man fick från Pollux Hästbokklubb (R.I.P :.( )och har alla därifrån förutom Star Academy som jag aldrig spelat. ^^ Därför är jag väldigt intresserad av att höra dina åsikter om Star Academy spelen så hoppas du hinner göra en walk through med de nån gång^^ <3 Vill också passa på att säga att jag är väldigt glad och tacksam att du har dragit igång Jorvikipedia, den är verkligen jättebra att ha!:D Särskilt när man vill komma på kluriga frågesporter med SSO tema till event ;P Hoppas du får en awesum sommar! Kram

Ava Turtlenight

Hej Esme! Jag heter Ava Turtlenight. Jag har mina 7 fantastiska pixelhästar på SSO, och mina två jättefantastiska hästar irl <3 Hästar är det bästa i livet för mig. Jag har många vänner på SSO, syrran, bror, mina två kusiner, klasskompisar och
Min pappa... Ja, min pappa spelar också
SSO XD I SSO brukar jag mest tävla champ. Mi absoluta favvohäst är min fina fina fina, SpaceJumper. Hon är ett appalosasto. Vit med prickar, du vet hästen, du äger ju själv den :) Hon har vunnit ca 30 rosetter tillsammans med mig. Jag säljer ALDRIG rosetter. Har aldrig sålt någon häst och kommer aldrig göra det heller. Jag gillar att måla och existera på Photoshop. Irl är fotografering ett stort intresse. Annars så tävlar jag hoppning på ca 90 cm.

Och ännu en onödig fakta: Jag skall få en alldeles egen dator!!! (Jo jag vet, jätteonödig!)

Alice wintergirl

Heeej Esme❤️! Jo jag är en tjej på 13 år. Och jag har själv 3 hästar irl. 1 stor häst,ett föl, och en ponny! Jag är livrädd för spindlar! Och är jätte rädd för att spy❤️ Roligt att veta? Nej.. Jag spelar Starstable.. Men ingen av mina irl vänner vet om de... Vet inte varför jag inte gör de men de känns som om mitt liv kommer få mer problem än va jag redan har! Mina föräldrar är skiljde.. Och en gång när jag sa åt mamma at lämna lite saker i huset för de va så tungt och jag va trött.. Men då kommer pappa in och säger -ut ur mitt hus, till mamma.
Och då sa jag
- bli inte arg på mamma för nu har jag sagt åt henne att lämna lite saker!
Men han bara blev arg och fortsatte säga så. Mamma kramade hejdå.. Och jag fick panik.. Jag blev så ledsen som man aldrig skulle kunna tänka sig❤️ Jag fick panik och rusade ut ur huset och skulle till min kompis. Men hon va inte hemma. Så jag sprang till stallet.. Där jag alltid känner mig trygg! Bland hästarna. Min allra bästa vänner! Dom förstår allt och dom håller många hemlisar! Kan ibland bara börja prata med en häst utan att ens märka de.. Men sen kom pappa och sa förlåt.. Men ja va fortfarande ledsen och rädd.. Men allt är bra nu❤️ Jag har mina vänner. Mina hästar. Min hund.. De djur jag litar mest på är faktiskt hästar! Asså jag vet att jag typ bara snackar om mig hästar.. Men jag har inget att framåt.. Men jag har alltid älskat hästar! Och jag fattar inte att alla säger hästar är så stora och går inte att lita på. Men ge dom en chans❤️ Och jag har aldrig varit rädd för en häst!
När jag gick i 3an så va de ända hag tänkte på va typ sso. Och en kille som jag gillade. Och han ville bli tsm. Men jag sa nej 😔 och jag ångrar de så jävla mycket nu.. Och ja jag svär oftast inte! Men man måste gå vidare...asså jAg ska nog också skriva som en litet bok om mig som min kompis gör.. För jag berättar typ hela mitt liv för dig ❤️ Följ min Irl blogg: emiliafliesberg.blogg.se

Anonym

Heye,Jag heter Maggie Flowerlee och jag ääääälskar hästar. Mina favvo-hästar heter Blacky och Wera. Jag gillar hästar som man måste vara bestämd på för annars blir det inte så kul när hästen gör allt utan att man själv gör något. Mina hästar (och kommande hästar)

Nuvarande: Min starthäst som är den brun-svarta med en mörkbrun man. Han är väldigt busig men ändå snäll. Han heter Starboy och kallas Star.

Sen har jag en söööööt liten ponny från paddockön. Det är den bruna med lite olika nyanser på. Hon heter Dreamheart och är väldigt trööög.

Kommande hästar: Ohhh Gud såå många men jag beskriver bara 2 st:

Den svarta oldenburgaren med en bläs och ett par strumpor. Hon ska heta Nightdancer.

Sen ska jag köpa en fux-färgad andalusier från paddockön (igen). Han ska heta Hotspot och kommer vara värsta vildingen i mitt stall! XD

Det var lite om mig och mitt SSO-liv

Maggie F

Jag glömde skriva namnet på den anonyma kommentaren det var Maggie mig^^^

Lara Mcfield

Halloj! Jag är då Lara Mcfield. IRL bor jag i Finland, har två älskade sköthästar och en kanin. Rider två ggr/vecka och jobbar i stallet två ggr i veckan och sen är jag där så ofta jag hinner också. Alla som inte känner mig tycker att jag verkar blyg men alla som känner mig säger att jag är motsatsen c: Vad mer... Går i skola, precis som alla normala, tillbringar 4 - 5 dagar i veckan i stallet och annars läser jag, ritar, tar hand om min långöra eller sitter på datorn. Jag älskar shettisar, choklad och Grekland.

SSO då? Jag har spelat i över ett och ett halvt år och klarat ut det mesta även om jag inte är SR just nu. Jag har 6 älskade pixelhästar:
Emberhope - E (bättre smeknamn än så har jag aldrig kommit på). En trygg och lugn kille, lite av en ensamvarg ibland (precis som jag). Han ser ut som Iddy, fast med brunare man och svans.
Braveheart - Han är det lite mera speed på. Gillar att hoppa och galoppera ute i det fria. Fuxen från Firgrove.
Smokerebel - mobba inte hans namn, haha. Smoke är en söt skimmelponny som älskar att busa, äta och att bara vara allmänt charmig.
Frostblaze - Frost för hennes isblå ögon, Blaze för hennes starka personlighet. Hon har jättestor livslust, tror gott om allt och alla och är inte rädd för någonting. Hon piggar alltid upp en grå vardag. Som sagt, hon är en enorm personlighet. Blaze är svartskäcken från Marleys.
Dragongirl - en jätteduktig hopphäst. Påminner väldigt mycket om din Freya, drottningen i stallet. Sen har dom samma färg också. Har fått för mig att hon och Blaze är bästa vänner, så dom står alltid i samma box.
Wildsoul - Sist men inte minst, palominoaraben Winnie. Ganska hoppig och rädd för det mesta. Hatar onödiga remmar och saker som irriterar, men hon är en riktig skönhet när hon väl anstränger sig.

Sen har jag nästan alla kaniner eftersom att jag i början fick för mig att jag skulle driva kaninuppfödning. Bloggar inte, har inte instagram (på SSO) eller nåt annat socialt (fortfarande på SSO). Varit med i klubbar som Ocean Panthers (var jag lärde mig vad ett event var), Northern Hawnks och Smiling Presidents, men alla upplöstes. Nu är jag en ensamvarg av högst klass, och är med i min alldeles egna klubb The Owls med en medlem (mig).

Nu har jag alldeles garanterat glömt något jag ville berätta, men jag tror jag avslutar här eftersom att jag kom på mig själv med att sitta och undra om du verkligen kommer orka läsa allt. Det tog mig över en halvtimme att skriva detta via mobil x) Sist ville jag bara säga: du har en jättebra blogg!

Hare bra!

Adalyn snowburg

Hej jag är i 12/13 års åldern och mina föräldrar är skilda men kommer bra överens. Folk tror alltid att jag mår jättebra och har alltid roligt och att jag älskar skolan bara för att jag jobbar hårt och får bra betyg, men så är det inte. Det är kämpigt att ta sig till skolan ... Först och främst så känns det som alla dömer. jag har tre bästa vänner som jag känner att jag kan lita på men det finns en tjej som fullständigt hatar mig hon ignorerar mig skriver fula saker och blockar mig överallt. När jag var yngre åt oftast bara några tomater och lite sallad till lunch i skolan. Min pappas lägenhet var alltid ett tryggt ställe för mig men min pappa träffade en tjej jag inte gillade (nu typ 4 år senare är hon ok) och jag fick sedan veta att vi skulle flytta ihop med henne och till en ny lägenhet. Det var väl då jag gick in i en depression jag grät alla kvällar det försvann tillslut efter något år, men min deppression är kvar, jag känner ofta att jag vill ta självmord men jag kan hantera mig själv och säga nej men jag brukar riva mej själv väldigt hårt men har inte gjort det på ett långt tag vilket jag är glad över :) men jag är väldigt ensam eftersom hemma så är allt fokus på min syster som överreagerar på ållt och hon är äldre än mig (suck) så... Och jag lider också av att inte kunna andas, jag tar astma medecin men har inte astma jag tar också nässprej, massor med tabletter och sånt, jag har väldigt igentäppta luftgångar (så kallar doktorn det)
Jag är väldigt van med sjukhuset och i höstas blev jag sövd och fick ligga på sjukhuset för jag gjorde en operation då jag skulle ha tuber i mitt öra ,ja juste jah har glömt att berätta om att jag har min trummhinna har spruckit minst 2 gånger . Jag har bara berättat om dåliga saker så jag kanske ska berätta om bra saker :) starstable har verkligen hjälpt mig att bli gladare. Jag är också väldigt nära med min pappa och är väldigt stolt över han för han har varit FN soldat men jag älskar såklart min mamma också (och syster) jag har två hundar jag absolut älskar och på stugan så finns det 4 hästar som jag är med även fast dom inte är mina och jag är allergisk :) jag kommer inte på något mer att skriva så.. Och hoppas ingen dömmer mig :)

Adalyn snowburg

Även fast det där fick mitt liv att låta väldigt dåligt så är det inte det jag älskar min familj och min bästa vän och jag älskar också musik speciellt gammal musik som nirvana och mitt liv är väldigt bra just nu :)

Matilda Greenstone

Ska också lägga till att jag tycker mycket om att lyssna på musik, just nu spelar jag 5 Seconds of Summer hela tiden, ett band från Australien.
Jag var även på One Directions konsert i Friends arena i år, stod nästan längst fram.
Sen tycker jag mycket om "Rather be" av Clean Bandit.
Musik är en ganska stor del av min personlighet så lägger till det ^^

Nadia Moonnight

Jag heter Nadja (i spelet Nadia Moonnight) är en hästälskare och rider lektion en gång i veckan samt hjälper till hos en som har travhästar, brukar typ borsta och rida och så. Jag älskar hästar mest av allt, men näst efter riktiga hästar kommer såklart SSO och andra datorspel! Sedan tycker jag också mycket om att läsa och virka, men att se på film är inte heller så dumt!
Jag ska början i sjunde klass efter sommaren, och det ska bli kul. Men jag kan tycka att skolan är väldigt jobbig ibland... mest för att jag har så höga krav på mig själv.
Jag är ganska lik min SSO karaktär, mellanlångt brunt och rakt hår och ungefär samma ögonfärg.
Det var lite om mig :)

Sabrina Eastforest

Sabrina Eastforest här! Jag är 18 år och bor i Stockholm med mamma, pappa, storasyster som också spelar sso och min hund. Jag brukade spela ssl när jag var liten och gör det fortfarande.
Jag hittade sso på yt via deras första trailer (mars-maj 2011) jag anmälde mig på sidan som test rider och blev sen utvald att testa spelet innan det öppnades. Sen började jag spela nån dag efter det öppnades och har spelat sen dess :)

Anna Westbaker

Jag är en tjej på 11 år och jag älskar sso, hästar, hundar, fjäll vandra och schleich. Jag rider på en gård som heter djur & kulgården där min favvo häst är en blandras ponny mellan shellis, nordsvensk och ardenner som heter Nova, hon är svart med lite brun. Mitt favvo ställe att vandra på är Storulvån , där min syrra jobbar. Mina favvo hundar är min kompis hund Nooki och min andra syrras valp Bella.

Detta var då IRL nu till sso.

På sso heter som du nog förstått Anna Westbaker, jag har 7 hästar och 2 ponnys. Dom heter Beam, Nova, Kakan, Champion, Ash, Ice, Angel och Ember. Jag bor hos Steves men funderar att flytta till jorvikstallet eller vingården. Det jag tycker är tråkigast på sso är att levla och att stänga sprickor. Jag har en klubb som heter Norht Mules Family, det är en klubb med få medlemmar men dom jag har är trogna. Jag brukar inte placera mig så bra i tävlingar, men jag tycker ändå det är ganska kul.

Så, då vet du mer om mig både IRL och på sso😊

Andrea Bravestone

Hejsan! c:

Först vill jag säga att din blogg e superbra! ;) Fortsätt c:

Jo, jag är en tjej på 14 somrar som spelar SSO. Har spelat det i snart 4 månader ;) Har alltid älskat hästar men dock får jag inte rida, av mina föräldrar, även om jag bönat och bett säkert ett par 100 ggr. På sso har jag 2 hästar, Snowkiss och Foxeye c: Min dröm på SSO är att skaffa en Arabisk fullblod och en Andalusie. Och detta kommer antagligen bli mer än en dröm efter sommarlovet då jag blir LT.

Iaf, mycket om SSO det där, haha!

Själv är jag född i Bosnien, eller hela min familj är född där men vi bor i Sverige och åker till Kroatien på somrarna. Har egentligen bott i Sverige hela mitt liv eftersom jag flyttade till Sverige när jag var en månad ^^ Jag och mina vänner som också spelar SSO driver en liten blogg som handlar om Star stable online och själv tycker jag det är riktigt roligt att skriva!

Jag har en yngre syster som är 10 och ibland går mig på nerverna :D Men vad kan man göra? Har alltid älskat hästar och andra djur så under sommaren när vi är i Kroatien brukar jag och min vän Tea oftast ta hand om någon kattunge :3 mew

Jag är oftast positiv och väldigt klumpig av mig ibland XD samt väldigt skrattglad av mig så därför garvar jag oftast!

// Andrea

Andrea Bravestone

Hej igen!

glömde lägga till en grej.. lyssnar väldigt mycket på musik vilket får mig att känna mig fri från allt som händer runt omkring en. Det är som en värld man kan rymma till om man inte orkar med det riktiga livet. Dom jag oftast lyssnar på är Big Bang, ett fantastiskt band från Sydkorea<3 Även andra band som 2NE1, exo osv lyssnar jag också på!

Hoppas du lyssnar en snutt på dom!

/ Andrea c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.