Chrome Pointer

Avis!

   Jag är så dödligt avundsjuk på er som har Tinkerhästar just nu! Jag har valt att inte köpa en just nu för jag vill inte spontant kasta ihop ett namn som jag inte är nöjd med sen (jag har svårt med förändringar så jag vill inte byta huxflux sen) och Elsa ska äntligen få komma hem först. Idag fick jag iaf lite ordning på levlingen igen, då jag och Siri har kutat en vända över Jorvik. Jag har flyttat runt lite i hemstallet också, eftersom jag behövde fota hästar till de nya exteriörbilderna jag håller på med. De jag ser fram emot mest är araberna, det blir himla spännande att se vad jag lyckas få fram av dem!
 
   I sommar kommer jag hinna spela väldigt lite, eftersom jag inte har tillgång till dator alls medan jag är ute och jobbar. (Då jag jobbar på ridläger bor jag där.) Därför ska jag skicka iväg häst efter häst till Hästön då jag har fotat alla till de nya bilderna. Målet är att ha kvar Ash samt de hästar som behöver levlas, vilket absolut inte bör vara fler än två åt gången, och då kanske jag orkar mata dem också, hehe... kan säga att det gick långsamt runt markerna idag, med en neutral ponny i lvl 11!
   Har ni några sommarrutiner med era hästar, eller låter ni dem stanna kvar i hemstallen som vanligt?






Siri

Har skickat iväg alla, som jag sa, Ember får dock stanna hemma, kan helt enkelt inte skicka iväg honom!

fikfkf

Vad för ridläger

Svar: Kommer jobba flera veckor på Nybyggets ridläger och kommer antagligen finnas i bakgrunden på något läger på Aledals Ridcenter :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.