Chrome Pointer

We're on our way, way, way, we're on our way

Gissa vem som har fem och en halv timmes tågresa framför sig nu? Jo, jaaaag! Jag älskar att åka tåg men det känns lite segt nu då man längtar hem.

Jag är så grymt taggad på att spela in fler avsnitt av SSL, och på att redigera bilder. Och jag är dessutom grymt tagg på att spela SSO igen! Jag har saknat att skriva här under tiden jag har varit bortrest och jag vill komma igång igen, vilket innebär att jag får sätta mig in lite i spelet igen. Dessutom har jag en miljon grejer angående Jorvikipedia att ta tag i, för att inte tala om min privata mejladress som har spärrat sig utan anledning så jag kommer inte in på den, och det är kaos. Varför händer sånt här alltid då man är bortrest för?

I morgon nån gång har jag nog hunnit reda ut lite kaos och då börjat jag spela in SSL2. Ska bli sjukt roligt!

För att avsluta med något lite roligare kan jag ställa den här frågan - har ni varit eller ska ni på ridläger i år, och om ja, vart då?


Sofie Dolphinknight

Ja, jag har varit på ett dagsläger på 4 dar på min ridskola och nästa vecka ska jag gå på ett till i USA eftersom jag är där just nu!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.