Chrome Pointer

Vad i hela...?

   Spånade igenom SSO's Facebooksida och hittade frågan "Vilka uppdrag ska man ha gjort för att kunna få ner transporten till ridhuset?". Det här var svaret:
 
 
   ORVAR? Om jag inte missminner mig heter G.E.D.-praktikanten i Vingårdens Källare inget annat än Conny - har de ändrat hans namn eller är det en superfail från SSO's sida?


Adele Dragonforce

Hej! Jag har nyss gjort uppdraget med GED-praktikanten och han hette Conny...
Orvar vet jag inte vem det är :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.