Chrome Pointer

Ugh, himla redigeringsträsk

   Är ganska precis halvfärdig med redigeringen jag pysslar med och har den svåraste delen kvar. Har suttit och målat en stund nu på morgonen men det är så SVÅRT! Gah, vet inte hur jag ska lösa det här, för jag vet precis hur jag vill ha det...
 
   Å en lite roligare sida så kan jag börja spela in SSL2 inom ett par dagar, beroende på hur snabb posten är. Om det blir som planerat kan jag då spela in på min egen dator, istället för att behöva spela in på min mammas dator och flytta över inspelningarna till min dator för att redigera där. Men det är på gång iaf, mitt paket postades i går kväll så det är nog antagligen framme i morgon ^^
 
   På tal om filmredigering så undrar jag en sak, riktat till er som har lite erfarenhet inom ämnet. Jag vet att många använder Sony Vegas som redigeringsprogram, och jag laddade ner den enda versionen jag kunde hitta av det, en trial-version (finns inte en chans på jorden att jag skulle ha råd att köpa programmet...) - men det är ju galet svårt! Eller jag vet inte om jag bara är lite obegåvad, men jag förstod ingenting. Vet ni om det finns någon typ "hjälpguide för idioter" eller något åt det hållet, så att en virrpanna som jag kan lära mig fatta ungefär hur man gör vad i programmet?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.