Chrome Pointer

Trassel

   Har tre avsnitt av Vinterryttaren på lager men något verkar vara på tok med YouTube, för uppladdningen funkar typ inte... hoppas att det ska fungera.
 
   Jag har varit ute och bergsklättrat i Firgrove, efter att ha sett lite bilder på Instagram och på Facebook. Tog en stund innan jag fattade vart jag skulle, men det hela löste sig. Undrar bara hur i hela friden någon hittade dit från början? Aja, jag kommer visa vad jag pratar om senare, med en stor fet spoilervarningsskylt, så ni behöver inte oroa er över det.
 
   Jag kan btw redan nu säga att på söndag reser jag bort och är borta i en vecka - jag ska nämligen åka iväg och jobba igen. Därför blir jag ännu segare här, för jag försöker dra ihop tidsinställda inlägg till dess. Bloggen blir ju också lite lidande av att jag spelar in min Ride Through och för att jag försöker ha ett liv på sidan om (den saken går mindre bra), men det är ju ändå sommar :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.