Chrome Pointer

Träningsvärk och lite hederlig omotivation

   Känns i kroppen att man fick rida igår, heh...
 
 
   Idag har jag inte gjort så mycket mer än typ blivit halvt överspungen av en flock elefanter (typ alla stora hästar på den här ridskolan är ju över 180 i manken, jag känner mig som en liten mygga som flyger som en tumvante efter dem då de inte vill gå dit de faktiskt ska), men jag har faktiskt levlat lite då jag väl satte mig och spelade SSO på eftermiddagen. Är väl inte sådär galet övertagg på att spela, men sen så har jag inte heller något eget ställe att sitta på där jag är nu och det kutar runt folk hela tiden, vilket är jättestressande. Det leder förstås i sin tur till både mindre spelande och sämre bloggning, trots att jag faktiskt har tid. Dessutom har jag hittat lite bra böcker och det var länge sedan jag var så inne i en bok... (SIRI, jag läser Clockwork Prince just nu!)
 
   Men vi gör så här: Önska några rubriker så ska jag försöka skriva inlägg till så många som möjligt av dem! Precis som i mina frågestunder så får varje "rubrikönskare" en länk tillbaka till sin egen blogg (om man nu har någon). Tyvärr kan jag inte bidra med helt nya bilder eftersom jag har "fel" dator, men jag har tillgång till hela mitt arkiv så helt färglöst blir det inte :)






Alisa Goldstone

Få se vad man kan komma på nu....önske funktioner? Hästar du vill aka komma? Saker du vill aka ändras / försvinna?( ja, jag suger på idéer xD)

// Apelsinen

Siri

IIUIIIIIHHHHH har du läst City of Heavenly Fire än?! För om du läser TDI serien före den kommer du fatta så mycket mer! Och jag måste fråga.. Vilken av wessa (will/tessa) eller jessa (jem/tessa) gillar du mest?

Svar: Jag har inte fått tag i den, så jag läser TDI under tiden! Och asså jag veeeeet inte, jag blir helt snurrig i skallen av alla triangeldraman x.x Men jag har svårt att sova på kvällarna, för just nu sitter jag hela tiden och ba "bara ETT kapitel till, sen ska jag sova", och du vet väl hur sånt slutar, heh...
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Hm... Kanske "Vad jag tycker om dessa hår i Star Stable". Då behöver du ju inte ta alla, utan bara några frisyrer ^^ Eum, kommer nog inte på något mer :p

Svar: Tack för idén - det kommer dock behöva vänta ett tag, eftersom jag inte kan ta bilder på den här datorn :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.