Chrome Pointer

Starshine Legacy - Hela spelserien

   Välkommen in till 6 timmar av SSL!
 
 


Moa Ponyforest


Jag har lite frågor och tankar som jag tänkte att det är lika bra att dela med sig av ;)

De här musikspåren (eller soundtrack eller vad det heter), finns de att lyssna på någon annan stans eller måste man spela spelen för att höra dem?

Sedan tänkte jag på den här mineralen Pandorian(?) som Alex pratade om. Är det inte den som finns i bergen ovanför Jaspers hus? Eller är det en annan sten? (De har säkert sagt vad den heter bara att jag inte kommer ihåg det x) )

Varför är Garnok just en bläckfisk? Är det kanske för att just bläckfiskar kan vara lite skräckinjagande (enligt mig x) )?
Den här frågan finns det väl inget svar på men det skulle vara kul att höra vad du tror :)

Svar: Om du tittar i SSO's spelfiler finns alla soundtrack där - jag har lagt över dem i mitt iTunes-bibliotek, så jag har några av dem i min spellista på telefonen :) Om du har SSL1 kan du också hitta alla musikspår i det spelets filer.
Pandorium heter den mineralen, och det är fullt möjligt att den hade något att göra vid stenarna hos Jasper. Jag minns dock inte vad som sades då - jag tror att de endast kallades "Pandoriska stenar". Det går säkert att hitta om man djupdyker lite på Google!

Gällande Garnok så har jag skrivit något inlägg tidigare då jag flummar runt om honom och jag fick även ett par kommentarer som man kan fundera vidare om - se inlägget: http://monokerus.se/2013/june/woah-huvudet-exploderar-igen.html
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Woho! Har precis sett ut alla avsnitt, hade jag haft yt-konto hade du fått en grön tumme upp på varenda en ;) Jättebra jobbat, för mig som aldrig spelat SSL var det jättekul att se!!

Svar: Åh vad roligt att det uppskattades :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.