Chrome Pointer

Star Stable: Höstryttaren ~ Full Ride Through

   Fullständig Ride Through med alla tävlingar, alla platser, alla uppdrag och tonvis med nördfakta och idéer. Jag hoppas att ni uppskattar mitt arbete och jag blir jätteglad av att höra vad ni tycker!  
 
 Glöm inte att titta i HD!
 
 


Sofia

Hejsan!
Jag har ju bara haft tid att kolla på de två första avsnitten men jag tycker den är väldigt bra ;) Även om jag redan spelat Höstryttaren ett antal gånger & klarat ut det så tror jag nog att jag kommer få ett och annat tips. På grund av att det var ett så stort spel så hann jag aldrig riktigt vara över allt. Så jag hoppas med hjälp av dina filmer kunna se platser som jag helt missat. Annars tycker jag att det är väldigt bra det lilla jag sett ;)
Fortsätt så!

MVH Sofia

Svar: Du får jättegärna återkomma igen då du har sett mer, så får vi se om du verkligen fick reda på mer än du visste innan :) Tack så mycket för din respons i övrigt!
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Hejsan!
Tycker du gjort ett väldigt bra jobb med filmerna. Du är väldigt duktig på att prata (och skriva för den delen) så man förstod ju verkligen vad du sa och menade, och om jag aldrig spelat spelen skulle jag verkligen få hjälp på traven om jag såg dessa filmer innan. Fick också reda på en hel del fakta jag faktiskt inte tänkt på alls tidigare. Jättebra jobbat, väldigt intressant!

Svar: Vad roligt att det blev intressant trots att du spelat förut, det var precis det jag hade hoppats på! Tack så jättemycket för din respons :)
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Ännu en rolig ride through :D Längtar tills du gör vinterryttaren som är en av mina favoriter :) Älskar all hoppning i ridhusen, tycker uppdragen är lite mer spännande eftersom mr Sands är där och finare hästar. Dock är dem så jekla dyra så det tar ett tag tills man har råd -_-

Svar: Vad roligt att höra, tack :D Del 2 i Vinterryttaren borde komma upp inom den kommande timmen - du kanske har förslag på vilken häst jag ska rida runt på innan jag skaffar den slutgiltiga tävlingshästen? :)
Esmeralda Silverforce

Adrienna Darkbell

Tyckte hela ridethroughen (kul namn, istället för walkthrough haha) var jätteintressant att titta på! Som Alicia sa, att du tillförde ny och bra-att-veta-info som man inte visste innan, även om man själv har spelat spelen innan. Du har gjort ett fantastiskt bra jobb, och det har varit jättekul att kolla igenom allt! Förövrigt så tycker jag att du har en väldigt behaglig och trevlig röst att lyssna till, så ett plus även där :)

Vad gäller hästen så tycker jag att du ska köpa Achaltekeen, och jag tycker att du borde döpa henne till Lily! Och ja, att det ska vara ett sto då såklart :)

Svar: Så otroligt roligt att höra! Jag är jätteglad att du gillade den och tack så jättemycket för din respons :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.