Chrome Pointer

Star Academy: Audition! ~ Full Walkthrough

   Jag är helt färdig med inspelningarna och håller på att ladda upp alla avsnitt på YouTube. Det är nio avsnitt (+ introduktionen) som kommer rulla upp under dagen, så om alla avsnitt inte finns uppe då du tittar här, kom tillbaka lite senare ^^
 
 
 
 
    Och, förstås, den obligatoriska frågan:
 
Vilken spelarkaraktär ska jag spela SA2 (Star Academy: Showtime!) som?
  
pollcode.com free polls 


Ida Hawkberg

Åh, vad roligt!

By the way, var det du som hade en bloggutmaning där det var olika frågor till de olika spelen, ss, ssl och sso? c:

Svar: Yes, de ligger nog alla under kategorin "Bloggutmaningar", så det är bara att plocka upp dem där :)
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Spelen ser roligare ut än vad jag trodde, tycker om layouten o grafiken. Skulle vara kul om man kunde gå till vissa av dem där ställena i SSl, elr kanske i sso i framtiden. Börjar tänka på Jorvik city nu xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.