Chrome Pointer

SSO i NYC

   Ni som följer SSO på Instagram har nog sett bilderna som kom upp igår/i natt/nånting åt det hållet. Jag har Googlat mig tokig men har inte blivit så mycket klokare gällande vad det var som hände, men det verkade som att SSO i samband med KidzVuz tillät barn att möta amerikanska Game Masters (GM Marie, GM Paula samt Taina, som enligt SSO's Instagram är chef för global kommunikation) och spela SSO nånstans i New York City. På bilderna ser man rätt små barn som provar spelet samt får med sig SSO-merchandise.
 
   Jättehäftig grej att SSO kan visa upp sig i New York - men återigen, varför kunde man inte få veta att det är saker på gång? Jag använder inte Twitter och vill inte heller använda det, men där verkar information ha släppts om att det här skulle hända. Och självklart skulle jag inte åka tvärs över Atlanten för en sån här grej, men det är banne mig en principsak - varför får inte alla samma information? Om man som svensk spelare ändå skulle vara i krokarna vore det väl jättekul att kika förbi och träffa utländska spelare?
   Detsamma gäller de goodiebags som delades ut under Falsterbo Horse Show. De innehöll (förutom ett presentkort på Hööks) en bild på Tobbe Larssons kommande avatar i SSO, samt Min Häst-tidningen med den senaste SC-koden. Jag hade inte haft den blekaste om den saken om jag inte läst det på Lily Rainstorms blogg (sen missade jag själv påsarna ändå eftersom de delades ut på rekordtid, men det är just det här att vi inte får veta vad som händer som stör mig.). Borde inte alla spelare få reda på samma sak, oavsett var man spelar? Jag tycker att ett spel som har gått globalt på det här sättet borde försöka få med sig sitt community lite, väcka lite engagemang.
 
   Dessutom tycker jag det här är lite uttjatat eftersom SSO-teamet redan har fått mycket kritik för sin brist på lika information till alla spelare - om information ska komma upp någonstans så bör det absolut vara på deras hemsida, för det är den alla spelare känner till och kan använda.
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.