Chrome Pointer

SSL Ride Through - Halvvägs igenom

   Hela Episod 2 är nu uppladdad och här har ni spellistan med alla klipp som än så länge är färdiga.
 
 


Moa Ponyforest

Superbra avsnitt! :D Längtar tills Episod 3 kommer ut :D

Ava Nightroad

Skitkul att lyssna på! :) men jag fann aldrig avsnitt 6, leveln med vattenverket. Kan vara min dator också :)

Sabrina Eastforest

Har längtat efter dina ride through jag lärde mig lite ny saker som jag inte visste tidigare :D

Kom på en grej angående SSL 2 när dem nämner myndighetrna. Dem nämner faktiskt det i slutet av SSL 3. Derek säger att han jobbar för myndigheterna för att hålla koll på vad som händer i Jorvik :)

Ett tips när du ska spela SSL 4 när du kommer till kvarnen och ska förstelna vakterna. Rid upp till höger på vägen ner, hoppa upp på den gröna "väggen" man kan rida ner längs den och förstelna vakterna uppefrån så är det mindre risk att bli tagen :D

Svar: Ja jag sa ju där att jag kunde tänka mig en myndighetsperson, men att jag skulle ta det senare - jag spoilar så mycket av misstag, så jag tänkte att jag inte skulle göra det för en gångs skull ;)
Hm, tack för tipset, ska försöka komma ihåg det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.