Chrome Pointer

Som ni kanske har märkt...

   ...så har jag köpt mig en ny häst. Då Hästfunktionen först kom till SSO och man kunde ha som max sex stycken hästar planerade jag noggrannt för att se till så att mina sex hästar var värda sina platser i mitt stall. Och jag visste direkt att jag ville ha en plats till en stor och mäktig häst vid namn Superman. Så det blev en lång väntan, för man kunde ju inte låta bli att hoppas på att en passande häst en gång skulle komma - och nu är han här! Det sade verkligen "klick" då jag såg den här hästen i spelet och det är superkul att jag nu har de tre hingstar jag från början planerade i stallet - de tre är då förstås Ash, Iddy och Clark.
   Btw måste jag återigen bara nämna hur dösnygga Tinkerhästarna är. Det lär sluta med att jag äger minst två till, kan jag berätta...
 
 
   Jag håller faktiskt på och filar på en ny header - dels måste jag ju ändra headern eftersom Clark inte finns med än, dels håller jag på med en idé jag har tänkt på ända sedan i vintras. Den är typ... 45% färdig, och jag tror att det kan bli riktigt bra. Ska försöka bli färdig med den fort, för den passar som bäst på sommaren ^^


Isabella

hej, undrar om du vet vart de nyaste ponnysarna har tagit vägen (en svart, en skäckig och en vit brun prickig) har sparat jätte länge och när jag väll nu hade råd hittar jag de inte :( vet du vart de kan vara?

Svar: De finns inte i spelet just nu men kommer tillbaka i slutet av månaden :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.