Chrome Pointer

Solhärskaren Helios

   Det här är för tillfället den sista bilden jag har färdig i min serie av realistiska exteriörbilder. Den är också min absoluta favorit. Jag har inte tillgång till Photoshop på den här datorn, men jag kommer fortsätta redigera de här bilderna då jag är hemma vid min egen dator igen.
 
   Hur som helst - min arab Sunmaster, som vardagligen går vid namnet Helios.
 
 


Hedvig Mcfield

Sjukt fin!

Alva Moonfall

Jättefin verkligen, tycker det är en jätterolig idé du fick och resultaten blir verkligen bra :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.